Gå til innholdet

Kvalitet, fleksibilitet og god pris

Vi i Saltdalshytta ønsker å gi familier mer tid til å være sammen – i hytter som varer i flere generasjoner fremover. Derfor er hyttene våre basert på tre prinsipper: Kvalitet, fleksibilitet og god pris.

Det betyr at hyttene våre alltid skal holde høy kvalitet og være tilpasset norske forhold. Det betyr at vi skal gjøre det så enkelt som mulig for dere å tilpasse Saltdalshytta slik at dere får mest mulig ut av tiden dere er der. Det betyr at vi bygger hyttene våre på en måte som kommer lommeboken din til gode.
 

Kvalitet
Helt fra Saltdalshyttas start i 1979, har vi vært opptatt av å bygge hytter som holder høy kvalitet og som er tilpasset et værhardt Norge. Etter å ha bygd over 6000 hytter både til fjells og ved havet, i alle slags forhold, vet vi hva som skal til for å bygge en kvalitetshytte som varer.

Fleksibilitet
Hyttetiden er dyrebar, og alle bruker den forskjellig. For at dere skal få mest mulig ut av tiden på hytta, har vi gjort det enkelt for dere å tilpasse hyttene våre etter deres behov. Ta en tur innom saltdalshytta.no for å oppleve hvordan hytta kan bli, eller ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat. 

God pris
Vi i Saltdalshytta vil at flest mulig skal kunne realisere hyttedrømmen. Derfor tilbyr vi både ulike hytter og ulike ferdigstillelsesgrader til en pris tilpasset deres lommebok. Bestill nøkkelferdig hytte eller bygg hytta selv - du bestemmer ut fra hva som passer dere og budsjettet best.

Smart7E_10_Montasje_Bolga_1920x1080_wide.jpg
Oppdatert
Velg hytte