Gå til innholdet

Rennebu

Aurora Smart 148 på Åsen hyttegrend. 

Opplev det idylliske hyttefeltet i et flott fjellterreng med fantastiske turmuligheter. Hyttegrenda er vestvendt med sol hele dagen, og alle tomter har svært god utsikt mot Trollheimen. 

Åsen Hyttegrend ligger ved Gisnadalen 650 m.o.h. i Rennebu kommune nær grensa til Oppdal. Hyttefeltet har et flott fjellterreng med fantastiske turmuligheter. Det er vestvendt med sol hele dagen, og alle tomter har svært god utsikt mot Trollheimen. Det er gode muligheter for jakt og fiske. Området er svært barnevennlig, med egen naturverden og muligheter for ridning. Det er fint å sykle på sti og lite trafikkerte grusveier i nærområdet. Elva Gisna ligger i gangavstand fra hyttefeltet, med sandbunn og fine små sandstrender. Det går oppkjørt skiløype gjennom hyttefeltet i et vakkert skog- og fjellterreeng som passer alle ferdighetsnivå. Les mer her.  Se hytte og hyttefelt her.


Adkomst:

Åsen Hyttegrend finner du 10 mil sør for Trondheim og 2 mil nord for Oppdal. 
Følg E6 fra Trondheim forbi Ulsberg. Rett før kommunegrensen til Oppdal, er det skilt på E6 med Langklopp, hest og hytte, som peker opp til høyre. Følg skilting mot Langklopp Fjellgård i 3,5 km. Åsen Hyttegrend ligger på venstre side rett før fjellgården. Veibeskrivelse finner du her.

 

Modell Smart 148.

Panel på vegger og himling er oppgradert til stående hvitlakkert glattpanel. Dører er oppgardert til hvite Nova-dører. Det er hvitmalt listverk i hele hytta og trappa er hvitmalt med beisede trinn.

Leverandører:

Elektriker: Elinst Oppdal AS

Rørlegger: Comfort Oppdal

Oppføring av hytte: Norheim Natursten AS

Grunnarbeid: Oppdal Maskinkompani AS

Betong og støping: Norheim Natrusten AS

Flislegging: Norheim Naturstein AS

Ildsted: Norhiem Natursten AS

Kjøkken: Ikea

 

Kontakt:

Bård Lie på vårt Trondheims-kontor møter deg mer enn gjerne på hytta for visning. Du treffer han på: 97996635 eller epost: lie@saltdalshytta.no

 

Artikkelbilder (klikk for større som vil vises over)

Oppdatert
Velg hytte