Gå til innholdet

Innflyttingsklar hytte

Våre priser på innflytningsklare hytter er basert på totalentrepriser hvor vi gjennomfører prosjektet over et ferdig støpt betonggulv, uten altan.

Det er mange måter å forme et nøkkelferdig bygg på. Vi er alle er forskjellige og vårt ønske er at du skal få bestemme hvordan du vil ha det, men som et utgangspunkt for å sette en pris har vi valgt følgende standard


pdf Leveransebeskrivelse Nøkkelferdig hytte Prisene kan variere litt fra byggeplass til byggeplass. Eksakt pris får du ved å ta kontakt med våre selgere i ditt distrikt. Grunnarbeid og betongarbeid kommer i tillegg, men i mange tilfeller kan vi også gi deg pris på grunnarbeid og/eller betongarbeid (fundamentering). Byggestrøm og renovasjon kommer i tillegg, samt eventuelle tilkoblingsavgifter til vann/avløp/strøm og andre tomterelaterte kostnader.

I enkelte deler av landet kan det pr. dags dato være vanskelig for oss å ta hånd om hele prosjektet som en totalentreprise. Prisene vil uansett gi en pekepinn på forventet totalkostnad. Kontakt din selger for å høre om mulighetene i ditt område. 

Innsyn_halvferdig_hytte_0828_1280x720
Velg hytte