Gå til innholdet

Vinduer

Vinduer i forskjellige utførelser

Hvitmalte vinduskarmer
Saltdalshytta leveres standard med hvitmalte vinduskarmer. Ferdigmalte vinduer er et stort pluss. Du slipper å bruke massevis av tid og krefter på å male de selv, og med mindre du er profesjonell malermester vil uansett resulatet aldri bli like bra. 

Karmer i grå NCS S7502-Y
Vårt designteam har også valgt en standard varmgrå farge som passer svært godt for deg som ikke ønsker hvit omramming. Samme farge kan også leveres på innvendige og utvendige dører, trapper etc. Fargen matcher våre beisede paneler på en god måte. Du finner fargeprøver på disse hos våre selgere og på våre visningshytter. 

Vinduskarmer malt i andre farger
I tillegg til å velge andre farger, kan du også velge ulik farge/overflatebehandling innvendig og utvendig – som f.eks. rødmalt ute og lakkert inne. Valget gjelder selvfølgelig også altandører.

3-lags glass
Våre hytter leveres standard med 2-lags energiglass med Argon, og oppfyller med god margin de nye energikravene. Hvis du ønsker det, kan vi levere vinduer med 3-lags energiglass. For mer informasjon, se www.norgesvinduet.no

Selvrengjørende glass
Pilkington Activ er et spesialglass som over tid bryter ned smuss ved hjelp av UV-stråler. I tillegg sprer vann seg jevnere utover, tørker raskere og etterlater færre tørkeflekker. For mer informasjon, se www.norgesvinduet.no

Andre muligheter
Vinduer med solfilter, støydemping og aluminiumskledning kan også leveres mot tillegg i pris.

Vindusomramming
Vi har ulike alternativ for vindusomramming til de ulike stilartene. Disse er illustrert i denne artikkelen, og på linken nedenfor finner du et faktaark om dette (PDF).

 

pdfKledning og vindusomramminger

Aurora vindu og terrassedør i grå og hvit utførelse, her vist med omrammingen som benyttes på Aurora SMART.

Rustik vindu og terrassedør i grå og hvit utførelse, med omramming av type 01 og type 02 (standard).

Vindusomramming Aurora orginal

Vindusomramming Aurora SMART type 10

Vindusomramming RUSTIK Type 2 (standard)

Vindusomramming RUSTIK Type 1

Velg hytte