Gå til innholdet

Eksklusiv Saltdalshytte med storslått utsikt til salgs

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Kræmmervikveien
8373 Ballstad
Prisant.: 4 790 000
Bta/P-rom: 86 / m2
Megler: Trond Fenes
Telefon: +47 907 35 759
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 4

Beliggenhet

Hytta ligger nydelig til på Gjermesøya som er en liten øy like utenfor Ballstad sentrum. Det er store grøntarealer på øya og ideell for friluftsaktiviteter. Det er gode fiskemuligheter for dem som har båt, og har du ikke båt er det flere fiskebåter som tilbyr fisketurer. Det er også mulig å fiske fra moloen like ved. I Ballstad sentrum finner du butikker, cafèer og restauranter som tilbereder fisk på en fantastisk måte.
Det er kun 10-15 min. å kjøre til Leknes som er det største tettstedet i Vest-Lofoten. Mellom Ballstad og Leknes finner du Gravdal som bl.a. har sykehus.
Det er fantastiske muligheter for aktiviteter i Lofoten, her kan du bl.a. gå, sykle, klatre, gå på ski, fiske, padle kajakk, spille golf mm. Eller du kan bare sitte i hytteveggen å nyte den flotte utsikten mot fjellene som stikker rett opp fra havet.

Generelt

-
Eksklusiv standard

- Enestående beliggenhet og utsikt.

- Svært idyllisk beliggenhet

- Promenade

- Natur med god plass for lek og rekreasjon

Adkomst/Tomteforhold

Fra Leknes kjører du til Ballstad. Her følger du veien langs fjellene til du kommer til avkjøring mot Kræmmervika. Denne veien følger du til du kommer til en molo som tar deg over til Gjermesøya. Hytta ligger da på en høyde like ovenfor et rorbu-leilighets-anlegg som bygges nede ved sjøen.

Innhold

Hytta har i 1.etg. stue/kjøkken, 2 soverom, samt bad, bod, gang med trapp opp til 2.etg. og en utebod. I 2.etg. er det 2 romslige soverom samt en loftstue med galleri mot stua og utsikten.

Standard

Hytta er en av Saltdalshyttas jubileumsmodeller med god takhøyde i stua og store vindusflater som gir maksimalt med lys.
 - Behandlet panel
 - Parkettgulv
 - Varmekabler
 - Fliser
 - Jøtul vedovn
 - Malte vinduer og dører
 - Drømmekjøkken
Høy standard.

Beliggenhet

Ved sjøen
Velg hytte