Gå til innholdet

VISNING!! Fantastisk hytte fra Røroshytta i Gjevilvassdalen! Solrikt- Fantastiske forhold for ski-/ sykkel-/ fotturer!!

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Kleberbergvegen 45
7340 Oppdal
Prisant.: 5 975 000
Bta/P-rom: / 152 m2
Megler: Inger Helene Heier
Telefon:
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 4

Beliggenhet

Kleberberget ligger ca 15 minutter fra Oppdal sentrum. Området er rolig, sørvendt og solrikt, og kan by på flott turterreng rett utenfor døra både sommer og vinter.

I fremre del av den vakre seterdalen Gjevilvassdalen, finnes flere perler av tomtefelt. Du er midt i sentrum av de beste naturopplevelsene Oppdal har å by på - sommer som vinter.

Ved foten av Trollheimen ligger Gjevilvatnet omkranset av fjelltopper som Blåhøa, Okla og Storhornet.

På sommeren har Gjevilvassdalen et mangfold av aktiviteter, bl.a. mange merkede og umerkede stier for både fotturister og stisyklister. Sandstranda langs Gjevilvatnet er spesielt fin.  Her ligger også barnevennlige Raudhovden.

Vinteren er høytid i Oppdal.  Midt-Norges mest besøkte fjelltopp, Storhornet ligger i området. Gjevilvasshytta er et fint utgangpunkt for lett tilgjengelig terreng for fjellski og topptur. Dessuten er det ikke langt til Grøtsetra Skianlegg som er knutepunktet for langrennsløypenettet i Oppdal

Generelt

Vår fantastisk flotte Sigismund visningshytte på Kleberberget i Gjevilvassdalen skal nå selges.  Her på Kleberberget får du oppleve en lun og god atmosfære i en romslig og innholdsrik hytte, der kvalitet har vært rettesnor for alle materialvalg.

Alle senger, hylleløsninger, sittebenk og garderobeskap kan medfølge i handelen for kr 150 000.

Alt øvrig interiør som finnes i hytta på visning (tekstiler, møbler, henge-/ stå- og bordlamper, bilder, dekor," kopper og kar" osv) kan medfølge i handelen for kr 400 000,-.

Hytta er innredet av Riis Interiør og Lev Vakkert på Oppdal. 

Lav dokumentavgift kun kr 23 750,-.

 

 

 

 

Adkomst/Tomteforhold

Fra Oppdal sentrum følger man Sundalsvegen i ca. 11 km, og tar Festavegen til høyre ved skilting til Gjevilvatnet. Følg denne veien forbi Jokerbutikk og hold til høyre over i Osvegen. Etter å ha passert bommen følger man veien ca. 1 km før man tar skarpt til høyre inn i Ordførarvegen. Følg denne i ca 300 m og ta av til venstre opp Kleberbergvegen.  Hytta ligger godt synlig på venstre side etter ca 350 m.

Tomten er solrik med godt utsyn til fjellheimen rundt.  Tomten er grovplanert med gruset innkjøring. 

 

Innhold

1etg:  Hall, bod/teknisk rom, bad, to soverom, gang, stue og kjøkken.

2.etg: Loftstue, to soverom og bad.

Standard

Hytta er oppført i 8`laminert, malmrikt, maskinlaftet tømmer.  Torvtak, varmtaksløsning med 30 cm isolasjon. Vinduer med 3-lags energiglass og utvendige løse sprosser malt i grå NCS 7502-Y.  Utvendig er tømmeret behandlet med Trebitt Jernvitrol. Dobbel sort inngangsdør fra Gilje. Terrasse med gulv i Møre Royal.

Innvendig  bærer hytta preg av solide materialvalg med tidsriktige farger og interiør.

Gulvene har lys oppdalsskifer i hall og bad, forøvrig heltre en stavs eikeparkett fra Moelven, behandlet med Osmo Hellegrå.

Vegger og tak er behandlet med Osmo olje, farge Kongle.

Alle innvendige dører har dørhåndtak og låskasser i massivt metall.

Alt listverk, innredninger, alle innvendige dører og trapp i ekstrem finnish, grå NCS 7502-Y.

Varmekabler i alle rom på plan 1, untatt soverom.  Varmekabler i gulv på bad, plan 2. Downligts i himling i hall og bad, plan 1. Brytere og kontakter i sort.

Hall: Trapp med glassrekkverk opp til 2 etg.

Kjøkken: Har innredning i heltre eik  fra Sigdal med integrerte hvitevarer, kjøl - og fryseskap, oppvaskmaskin, stekovn og induksjonstopp med integrert komfyrvakt og sort avtrekshette fra Røros Metall AS. Benkeplate i Cilestone 300mm.  Dobbel glassdør i håndlaget smijern mot hall.

Stue: Fantastisk romfølelse med røstet tak, store vindusflater og tørrmurt peis i Oppdalskifer helt til tak.

Bad 1 etg: Vegghengt wc, dusjhjørne med skiferbelagte vegger, tak- og hånddusj i sort, matt utførelse, Tapwell TVN 7200,  håndlagde smijernsdører.  Baderomsinnredning  fra Sigdal med fire underskap, servant og speil.

Bad 2 etg: Vegghengt wc, dusjkabinett, servant med underskap og speil.

 

 

 

For prospekt, utfyllende leveransebeskrivelse, priser, planskisser etc, send epost til lene@roroshytta.no.   For informasjon om andre hyttemodeller fra Røroshytta se www.roroshytta.no

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte