Gå til innholdet

Golsfjellet-Oset hyttefelt- Prosjektert Saltdalshytte med flott beliggenhet

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Oset hyttefelt
3550 Gol
Prisant.: 3 410 000
Bta/P-rom: 89 / m2
Megler: Andreas Odden
Telefon:
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Tilbake til naturen. Oset Hyttefelt ligger midt i smørøyet, og er familiens beste utgangspunkt for alt Golsfjellet har å by på.

Oset hyttefelt ligger sentralt på Golsfjellet Med skiheis og et av Norges beste skiløypenett og fantastisk natur sommer som vinter har vi lagt alt til rette for at du skal få den optimale plasseringen av din Saltdalshytte. Følg RV 51 mot Fagernes. Følg veien og ta av til venstre ved skilting til Oset Høyfjellshotell. Følg veien til man kommer til Oset Fjellkappel og hold da til høyre. Oset Hyttefelt ligger da i rett frem. Området er godt merket og hver tomt er merket med nummerskilt. Hytten er prosjektert på selveiertomt nr 23 på Oset hyttefelt.

Generelt

Helt fra Saltdalshyttas start i 1979, har vi vært opptatt av å bygge hytter som holder høy kvalitet og som er tilpasset et værhardt Norge. Etter å ha bygd over 6000 hytter både til fjells og ved havet, i alle slags forhold, vet vi hva som skal til for å bygge en kvalitetshytte som varer. 

Saltdalshytta tilbyr hytter med god utnyttelsesplass og mye lysinnslipp med store vinduer som optimaliserer utsikten. Vi har elementproduksjon av våre hytter som gjør at hyttene blir ført opp på kort tid og blir raskere tett. Dette er en fordel med tanke på vær og vind under byggeprosessen.
Hytten som er prosjektert og danner grunnlaget for prisen i annonsen. Tilvalg som er nevnt nederst i annonsen er mulig å endre på om ønskelig. Dersom du trenger et ekstra soverom eller endre på planløsningen er vi fleksible for å skreddersy din drømmehytte.

Det er visse kvaliteter man må ser etter når dere skal kjøpe hytte. Hyttetomtens beliggenhet er kanskje det aller viktigste. Solforholdene, utsikten og generell beliggenhet. Mulighetene for langrenn, skøyter, fotturer og andre naturopplevelser. Det er mye som skal klaffe for at den gode magefølelsen melder seg, og dere vet deres har funnet deres helt spesielle sted. Oset hyttefelt har alle disse kvalitetene såvel som et bra veinett/infrastruktur laget av geoingenører, lave brøytekostnader og kort vei til absolutt alle gode fasiliteter i området

 

Se mer om tomtene på: http://www.osethyttefelt.no

SALTDALSHYTTA kan også levere nøkkelferdige hytter på flere av tomtene på Golsfjellet ved interesse.

Innhold

Prisen inkluderer : 

Prosjektert budsjettferdig Saltdalshytte: Kr. 2 360 000,-

Selveiertomt nr 23: Kr. 1 050 000,-

I tillegg til dette må grunnarbeid utføres på tomten før hytten kan bygges. Tomt, grunnarbeid, støpt plate inklusive tilbakefylling av masser. Tomten er i dag grovplanert og ryddet av eier. Ytterligere opparbeidelse er ikke inkludert i pris.

 

Aurora 998 C er en klassisk flott og fleksibel hytte med saltak og hems som gir godt med plass til hele familien. Den flotte fronten med store glassflater slipper solen inn og øynene trekkes mot omgivelsene og utsikten. Sofagruppen er plassert helt fremst i hytta med maks utsyn. Hytta har tre fine soverom, stort bad og stue/kjøkken på hele 38 kvadratmeter. Hemsen på 45 kvadratmeter kan innredes etter ønske, for eksempel med sovehems bakerst, og den fremre delen som en ekstra stue eller galleri. Hva med å bruke glassrekkverk for å dra virkelig nytte av utsikten gjennom den store vindusfronten på hytta?

 

Prosjektet viser til en godt utstyrt hytte med blant annet : 

-Hvite vinduer og ytterdør

-Takshingel

-Utforinger og innvendige lister hvitmalt alt

- Pernillepanel i tak\himling-Saltdalshvit 2%

-Stående Pernillepanel på vegg-Saltdalshvit 2%

-3-stavs eikeparkett fra Boen

-Furugulv hems saltdalshvit

-Ubehandlet furutrapp ( Stryntrappa fauna)

-Stålpipe

-Baderomspanel på hele badet

-Kjøkken uten hvitevarer inkludert fra Sigdal

-Grunnet utvendig kledning ( blank visir fra Jotun)

Bildene er fra vår visningshytte på Hellerudsletta!

 

TILLEGGSKOSTNADER:

Påkoblingsavgifter vann og kloakk:

Kommunalt avløp kr. 215,- pr. kvm bygning.

Vann kr. 298 pr. kvm bygning.

Strøm kr. 10.000,-.

Breibandstilkobling for Tv og internett er kr. 22.500,- Hallingdal Breiband.

Engangsavgifter ved kjøp av hyttetomt:

Anleggstilskudd til Kambevegen kr. 10.000,-

(engangsavgift).

Vegavgift til vei i hyttefelt i byggperioden kr. 3.000,-

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte