Gå til innholdet

Kleberberget F37 - prosjektert hytte med 3 soverom og loftstue rett ved skisporet!

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse:
7340 Oppdal
Prisant.: 2 690 000
Megler: Jean Erik Gaundal
Telefon: +47 414 72 584
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

NB! Plantegninger ligger vedlagt i annonsen!

Kleberberget hyttefelt ligger i Norges vakreste seterdal Gjevilvassdalen som er et yndet friluftsområde året rundt.

Feltet ligger i skrående terreng og kan by på fantastisk utsikt og meget gode solforhold.

Fra området ser en rett på Storhornet som er et populært turmål sommer som vinter. Grensende til tomta går også skiløypa som strekker seg i milevis med skispor mot både sentrum, Gjevillvatnet og resten av løypenettet i området.

Vakre Rauhovden med sin utrolige utsikt ligger i bakkant og er bare en liten trimtur til fots fra dørstokken din.

Ta kontakt for en uforpliktende hytteprat eller for å avtale en befaring.

 

Generelt

Prisen er for nøkkelferdig hytte av typen Saltdalshytta J547 inkludert tomt F37, grunnarbeid og betong.

Standard leveranse:

Grunn og utomhus arbeider: Adkomst fra vei mot biloppstillingsplass leveres med gruset overflate. Tomten blir planert med stedlig masser. Opparbeidet biloppstillingsplass for 2 biler. Betongplate og ringmur isoleres etter gjeldende forskrifter.

Innvendige overflater: Alle innvendige overflater leveres med vegger og himlinger av beiset furu Pernillepanel som std, tykkelse 13mm. Liggende på vegg og i møneretning i tak. Gerikter, foringer, tak- og vegglister leveres i samme farge som panelet. Det vil bli et utvalg av farger som kunde fritt kan velge i. Vegger på bad leveres flislagt. Gulv i bad, wc og sauna leveres flislagt, std str flis 20x20cm. Gulv i vf leveres flislagt med flis str 30x60cm. Boder leveres med betonggulv. Øvrige gulv er fargede furugulv. Trapp og innerdører leveres hvitmalt. Ventiler i vegger for tilluft.

Yttervegger og tak: Yttervegger med stående Låvepanel med fargeløs grunning. Isolert med 200mm Glava(150mm+50mm). Vinduer, ytterdører og verandadører leveres ferdig overflatebehandlet etter Tek 17. Farge S7502-Y Tak isolert(200mm + 50mm) og tekkes med torv. Takrenner, nedløp og pipebeslag leveres i sort lakkert stål.

Innervegger: Leveres med 73mm isolert bindingsverk, paneles på begge sider. Teknisk vegg utføres med 198mm bindingsverk. Bærevegger utføres med 98mm bindingsverk. Utvendig bod leveres uisolert.

Ildsted og varme: Std Jøtul ventilert stålpipe. Std Jøtul F163 ovn.

Flislegging: Avretting og legging av flis på gulv VF/bad. Flislegging vegger bad. Flis str. 20x20cm som std. 30x60cm std i vf.

Elanlegg: El-anlegg med omfang i henhold til forskrift NEK 400. Det leveres 2 utvendige lysarmaturer og 2 utvendige stikk. Flislagte gulv leveres med varmekabler(unntatt sauna).

Rørleggerarbeider: Sanitæranlegg med omfang som på plantegninger. Det leveres utvendig frostsikker kran.

Terrasser/Balkonger: Bjelkelag og terrassebord(tykkelse 28mm) av impregnert furu på tram inngangsparti, terrasse ut over dette leveres som tilvalg. Balkong som tegnet(gjelder for hytter i 2 etg), leveres som tegnet av impregnert furu.

Kjøkken- og badeinnredninger: Leveranse og montering av Drømmekjøkken modell Solid. Kjøkken inkluderer ikke hvitevarer. Baderomsinnredning med skuffer som tegnet og speil med integrert lys.

Følgende er ikke inkludert i kjøpesummen: • Belysning utover det som er beskrevet over er ikke inkludert. • Byggetegninger er kun til illustrasjon og kan inneholde møbler, benker, garderobeskap, senger osv. og plassering av disse. Dette er ikke inkludert  i leveransen. Kjøkken inkluderer ikke hvitevarer. • Kostnader forbundet med kjøpers finansiering, takster og  tinglysningsgebyrer • Stiplede innredninger på tegninger

Tilvalgsmøte: Etter at bekreftelsesskjema er signert vil kjøper bli kontaktet av en representant for SMN og invitert til et møte for å gjennomgå leveransen og tilvalg. I forkant av møtet vil kjøper få tilsendt tilvalgsoversikt som presenteres i prosjektet. Eventuelle endringer og tilvalg utover det som presenteres må vurderes og prises i hvert enkelt tilfelle og avtales med de respektive underentreprenører. SMN har rett til å ta seg betalt for utarbeidelser av pristilbud, tegninger mv. jf. Bustadsoppføringslova §44.

Tilvalgsfrist: SMN sin representant vil opplyse kjøper om siste frist for bestilling av tilvalg i prosjektet. Frister for tilvalg og endringer fastsettes før byggestart. Inngås kjøpsavtale etter at tilvalgsfristen har utløpt vil tilvalg i utgangspunktet ikke være tilstede. Dersom bestillingen ikke blir godkjent og signert av kjøper før tilvalgsfristen utløper vil hytten bli levert i henhold til SMN std leveranse.

Tilvalgsbestilling: Hvis kjøper ikke ønsker tilvalg eller ikke ser behov for å komme til tilvalgsmøte, vil hytten bli levert i henhold til SMN std leveranse. Hvis kjøper ønsker tilvalg vil de aktuelle tilvalgene bli inkludert i bestillingen med tilhørende priskonsekvens. Alle priser er inklusive MVA og viser merkostnaden for å oppgradere fra std leveranse til det aktuelle tilvalgsproduktet. Montering er normalt inkludert i prisen hvis annet ikke er opplyst(bla. for tilvalg kjøkken). SMN forbeholder seg retten til å delfakturere tilvalgsbeløpet ved bestilling, jf. Bustadsoppføringslova §47.

Kontroll av bestilling: Det er svært viktig at kjøper ser nøye igjennom bestillingen og sjekker at den er i overenstemmelse med ønsker og avtaler som er inngått. Overenskomster som ikke finnes i bestillingen har ikke gyldighet. Avtalene er bindende og kan ikke endres etter at den er signert og returnert. Skulle det være avvik eller uklarheter i bestillingen må kjøper umiddelbart ta kontakt med SMN sin representant og avklare forholdene. Bestillingen er underlag for leveransen SMN mottar fra leverandøren(Saltdalshytta). Produktene er spesialbestilt til prosjektet og kan ikke avbestilles eller returneres. Dersom hytten avbestilles, skal bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i sin helhet.

 

Adkomst/Tomteforhold

Fra Oppdal sentrum kjører en i retning Sunndalsøra i ca. 12 minutter, og tar til høyre ved skilting til Gjevilvassdalen. Følg veien mot Gjevilvannet, og etter å ha passert bommen følger man veien ca. 700 meter før man tar til høyre og følger Gamle Ordførervei i ca. 500 meter. Der tar man av til venstre og kjører opp gjennom Kleberberget hyttefelt. Tomta er merket og befinner til høyre for veien rett ved der skisporet går over veien.

Hvorfor tomt F37?

Tomt F37 er unik ved at den ligger helt ved skiløypa, her går man bokstavelig talt rett ut i skisporet fra tomtegrensa si.

Legger man til at man har en vestvendt beliggenhet og utsikt til Storhornet så får man mange av de kvalitene den typiske hyttekunden på Oppdal er på utkikk etter!

Innhold

Dette er en innholdsrik og kompakt hytte som gir en meget romslig opplevelse på tross av sin beskjedne grunnflate. Mange innreder loftstua på denne salgsvinneren med sovesofa som også gir den et "4. soverom" hvis behovet melder seg. Den har også 1 romslig innvendig bod som gir ekstra god oppbevaringsplass.


Innhold:

1. etg: Gang, Kjøkken/ stue, soverom, bad og bod.

Loft: 2 soverom, 2 praktsike kott og loftstue.

 

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte