Gå til innholdet

Laftet Røroshytte Høyset Panorama

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Høyset Panorama
2960 Røn
Prisant.: 5 490 000
Bta/P-rom: 150 / m2
Megler: Kjetil Sydhagen
Telefon: +47 404 35 313
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 5

Beliggenhet

Alle tomtene er tilknyttet preparert skiløypenett (Vaset-løypene) på ca 120 km. Løypenettet går inntil og gjennom våre områder, som er et av landets tidligste og mest snøsikre steder. Du finner oppdatert prepareringsinfo (via GPS) på www.skisporet.no/vaset. Vi tilbyr et fantastisk turterreng. Vaset er et av Norges mest spennende og attraktive friluftsområder med rike muligheter for varierte fotturer, sykling/terrengsykling, sportsfiske, roing, padling, ridning, kiteing, klatring og langrenn/alpint. Høyset Panorama Vaset ligger midt mellom alpindestinasjonene Beitostølen og Hemsedal, men Vaset har også et eget flott familievennlig alpinanlegg. Her finner du stor, allsidig butikk, koselige fjellrestauranter, høyfjellshotell, hestesenter og stor leirskole med aktivitetssenter.
Høyset Panorama ligger midt i et eldorado av snø, med et rikelig utvalg av preparerte skiløyper rett utenfor hyttedøra. I hele vinterhalvåret kan vi tilby gode snøforhold, der du kan dyrke alt fra harde treningsøkter til påskekos med familien.
Vasetområdet er perfekt for deg som liker å sykle. Prøv det varierte terreget, eller ta med familien på en avslappende sykkeltur i de vakre omgivelsene. Hva med et minnerikt besøk på en av områdets mange støler? 255 km sykkelveier.
Hvis du liker å gå tur, enten bortover eller oppover, er Valdres spekket av mange gode muligheter. Nyt utsikten fra en av de mange toppene i området med utsikt langt inn i de snøkledte fjellene i Jotunheimen, med mulighet for en god rast rundt hver sving.

Innhold

Nøkkelferdig hytte med tomt: fra Kr. 5.500.000,Inkludert selveiet tomt og bygget i henhold til Røroshyttas leveransebeskrivelse for byggesett.
En stor og flott oppstugu med 5 soverom og 3 bad, men ikke større enn at den går innenfor de fleste reguleringsbestemmelser for grunnflate. Med oppvarmet bruksareal på 146 kvm kan denne hytta (i motsetning til  hytter over 150 kvm BRA-O)  leveres i både  6"  og 8"  tømmer. Prisen er hytte bygget i 6" tømmer.
NB! Bildene er ilustrasjoner fra en tilsvarende hytte på Beitostølen!

Standard

Gjennomgående god standard 

Beliggenhet

På fjellet
Dokumenter
Velg hytte