Gå til innholdet

Moderne Røroshytte på Mosetra 2. Trysil

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Mosetra 2 Tomt 2030
2420 Trysil
Prisant.: 4 990 000
Bta/P-rom: 123 / m2
Megler: Kjetil Sydhagen
Telefon: +47 404 35 313
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Mosetra 2 hyttegrend ligger på sørsiden av Vestbyvegen rett nedenfor eksisterende Mosetra hyttegrend. Området er solrikt og de fleste tomtene har god utsikt både mot Trysilfjellet og Trysilelva nede i dalen. Mosetra er et lunt og trivelig hytteområde med umiddelbar nærhet til en rekke aktiviteter. Ski-inn/ski-ut - Mosetra har perfekte forhold for langrenn. Området tilknyttes løypene ved Trysil Knut Arena og Sørrunden og derved alle langrennsløypene rundt Trysilfjellet. Fra alpinanlegget kan en komme til innkjøringen for områtdet med eksisterende skliløyper. Til alpinbakkene kan skliløypa på nordsiden av Vestbyvegen ned til Trysil Turistsenter benyttes. Det kommer også en gangveg ned til Bakkebygrenda med planfri kryssing av Vestbyvegen. Det er kort veg til Trysilfjellet Golfbane med 18 hull, og Trysil Bike Arena Mosetra er et perfekt utgangspunkt for de mange aktivitetene Trysil området har og by på. For de som vil slappe av og lade batteriene er også Mosetra et flott rekreasjonssted. Her kan du bare slappe av og nyte dagene i rolige omgivelser.

Innhold

Nøkkelferdig hytte med tomt: fra Kr. 5.490.000, Inkludert selveiet tomt nr 2030 og bygget i henhold til Røroshyttas leveransebeskrivelse for byggesett.

Denne modellen har tre soverom pluss hems, og er dimensjonert for 8-10 personer. Hovedsoverommet har et eget bad med direkte adkomst, mens det andre badet er såpass stort at det har plass til en frittstående sauna.

Spisestue og kjøkken ligger i den ene enden, delvis skjermet fra den store stua – men ikke mer skjermet enn at du ser peisflammen fra spisebordet. I motsatt ende finner du bl.a. en kombinert ute-/innebod tilknyttet en overbygd altan.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte