Gå til innholdet

GUTUBAKKEN 5- VISNING I VINTERFERIEN 23.02.19!! . Fortsatt 2 hytter ledig! - Nært skiløypene - romslig smørebod!

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse:
2612 Sjusjøen
Prisant.: 3 190 000
Megler: Kenneth Ekroll
Telefon: +47 979 96 611
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Hytteområdet «Gutubakken» ligger like nedenfor Sjusjøen sentrum. Området ligger Integrert inne i det fantastiske langrenns- løypenettet som Sjusjøen har å tilby. Naturopplevelsene står også i kø på andre tider av året, enten til fots eller fra sykkelsetet. Her finner du milevis med flotte turstier med flere fiskevann i umiddelbar nærhet. 

Generelt

Modell J510- C 

Denne hytta har et overbygd inngangparti med ekstra takhøyde. Takhøyden midt på loftet er på 2,2 meter, og det er tek10 trapp mellom etasjene.

Tomten er på ca. 500 m2. Grunneier er Brøttum Almenning , og hver hyttekjøper inngår en evigvarende festekontrakt for tomten med Brøttum Almenning. Innfestningssummen inngår i prisen på hytten, og årlig festeavgift er ca. kr. 10.400,- / år (for 2018- indeksreguleres neste gang i februar 2019), og forfaller 1 gang pr. år (1 Juli). For selve hytten og oppføringen av denne inngås det en kontrakt med Saltdalsbygg Midtnorge AS.

For fullstendig prospekt, besøk vår hjemmeside på www.gutubakkenhyttegrend.no og bestill der.

 

 

Adkomst/Tomteforhold

Ta av E6 på Rudshøgda skiltet Sjusjøen. Man er da på Åsmarkvegen. Følg så denne til man kommer til et "T-kryss." Ta så til høyre opp Sjusjøvegen. Herfra ca. 5 km. til man på venstre side får et stort "byggeplasskilt" for Saltdalshytta og Brøttum Almenning (50 meter etter det blå "sjusjøen"-skiltet). Kjør inn til venstre her, for deretter å ta første vei til høyre etter ca. 100 meter. Man kommmer da inn i første og andre byggetrinn av Gutubakken Hyttegrend. Trinn 4 ligger på oversiden/Nordvest for dette feltet.

Innhold

Hovedplan: Stue/ kjøkken, gang, soverom, bad, sauna, bod og utvendig bod

Loft: Soverom 1, Soverom 2, TV-stue og bod

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte