Gå til innholdet

Odølingen hyttegrend-Prosjektert Saltdalshytte med gode solforhold og båtplass

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Odølingen hyttegrend
2134 Austvatn
Prisant.: 2 960 000
Megler: Andreas Odden
Telefon: +47 941 39 487
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

90 km fra Oslo finner man dette idyllisk hyttefeltet. Det tar 75 minutt å kjøre fra Oslo og 60 minutt fra Gardermoen. Odølingen Hyttegrend ligger vakkert til ved Sandvik i Austvatn i Nord Odal, på østsiden av Storsjøen. Området er vestvendt, solrikt med vidt utsyn og tomtene ligger bare et steinkast fra sjøen. Storsjøen og områdene omkring byr på flotte rekreasjonsmuligheter og varierte friluftsaktiviteter.

Generelt

Saltdalshytta tilbyr hytter med god utnyttelsesplass og mye lysinnslipp med store vinduer som optimaliserer utsikten.

Vi har elementproduksjon av våre hytter som gjør at hyttene blir ført opp på kort tid og blir fortere tett . Dette er en fordel med tanke på vær og vind under byggeprosessen.

Hytten som er prosjektert og danner grunnlaget for denne prisen har diverse tilvalg som er nevnt nederst i annonsen. Dette er mulig å endre på hvis det er ønskelig.

Dersom du trenger et ekstra soverom eller endre på planløsningen er vi fleksible for å skreddersy din drømmehytte.

 

Saltdalshytta er behjelpelig med hele prosessen til nøkkelferdig hytte.

 

Det er visse kvaliteter som vi ser etter når vi skal kjøpe hytte. Hyttetomtens beliggenhet er kanskje det aller viktigste. Solforholdene. Utsikten. Avstanden til naboen. Mulighetene for langrenn, skøyter og fotturer. Naturopplevelser. Det er mye som skal klaffe for at den gode magefølelsen melder seg, og dere vet deres har funnet deres helt spesielle sted. Odølingen hyttegrend har alle disse kvalitetene såvel som et bra veinett/infrastruktur laget av geoingenører, lave brøytekostnader og kort vei til absolutt alle gode fasiliteter i området

 

www.odolingen.no

 

Prisen inkluderer : 

Prosjektert budsjettferdig Saltdalshytte : 2360 000kr

Selveiertomt nr 11 : 600 000kr 

I tillegg til dette må grunnarbeid utføres på tomten før hytten kan bygges. 

Tomt, grunnarbeid, støpt plate inklusive tilbakefylling av masser.

Tomten er i dag grovplanert og ryddet av eier. Ytterligere opparbeidelse er ikke inkludert i pris.

 

SALTDALSHYTTA kan også levere nøkkelferdige hytter på flere av tomtene på Odølingen hyttegrend ved interesse.

Kontakt undertegnede ved interesse.

www.saltdalshytta.no

Adkomst/Tomteforhold

Odølingen hyttegrend-Storsjøen i Nord Odal

 

90 km fra Oslo finner man dette idyllisk hyttefeltet. Det tar 75 minutt å kjøre fra Oslo og 60 minutt fra Gardermoen. Odølingen Hyttegrend ligger vakkert til ved Sandvik i Austvatn i Nord Odal, på østsiden av Storsjøen. Området er vestvendt, solrikt med vidt utsyn og tomtene ligger bare et steinkast fra sjøen. Storsjøen og områdene omkring byr på flotte rekreasjonsmuligheter og varierte friluftsaktiviteter. Navnet på hyttegrenda er valgt fordi D/S Odølingen hadde ett av sine anløpssteder nettopp her. Det er synlige merker etter den gamle dampbåtbrygga, som ble brukt av Storsjø og Odølingen. Hyttegrenda omfatter 20 tomter på felt nord og 30 på felt sør. Størrelse fra 1,1 til 1,8 dekar. I utbyggingen inngår bryggeanlegg med én mulig plass til hver hytte i tillegg til inntil 10 gjesteplasser. Badeplassen som er opparbeidet, har vist seg veldig populær. Strandpromenaden er også ferdig. Området er klargjort med bredbånd, TV-tilknytning og egne vann- og kloakkrenseanlegg I Nord-Odal har du vakker natur i umiddelbar nærhet. Alt fra skog, fiskevann og elver. Storsjøen er en av de mest innholdsrike sjøene i Norge. Det er registert over 18 forskjellige fiskearter og hvert år arrangeres Gjeddefestivalen her. Siden Storsjøen er relativt grunn oppnås det tidlig en behagelig badetemperatur, da kommer badeplassen som er opparbeidet til sin rett. Vinterstid når vannet fryser blir det laget skøytebane på Storsjøen. Langrennsløyper vil bli preparet fra Bakkebråten i Austvatn og inn på løypenettet i Åsnes kommune. Løypa går over myrer, tjern og koller i variert skogsterreng. Bakkebråten ligger rett ved hyttefeltet.

Fantastisk hytte ved Storsjøen

Innhold

Aurora 998 C er en klassisk flott og fleksibel hytte med saltak og hems som gir godt med plass til hele familien.
Den flotte fronten med store glassflater slipper solen inn og øynene trekkes mot omgivelsene og utsikten. Sofagruppen er plassert helt fremst i hytta med maks utsyn. Hytta har tre fine soverom, stort bad og stue/kjøkken på hele 38 kvadratmeter. Hemsen på 45 kvadratmeter kan innredes etter ønske, for eksempel med sovehems bakerst, og den fremre delen som en ekstra stue eller galleri. Hva med å bruke glassrekkverk for å dra virkelig nytte av utsikten gjennom den store vindusfronten på hytta?
Tekniske data:
BRA: 80,3 m2
BTA: 92,1 m2
Hems: 41,1 m2
Lengde: 12,3 m
Bredde: 8,7 m
Mønehøyde: 4,52 m
BYA: 101,0 m2
Grunnflate: 89,2 m2
Antall soverom: 3

 

Prosjektet viser til en godt utstyrt hytte med blant annet : 

-Hvite vinduer og ytterdør

-Takshingel

-Utforinger og innvendige lister hvitmalt alt

- Pernillepanel i tak\himling-Saltdalshvit 2%

-Stående Pernillepanel på vegg-Saltdalshvit 2%

-3-stavs eikeparkett fra Boen

-Furugulv hems saltdalshvit

-Ubehandlet furutrapp ( Stryntrappa fauna)

-Stålpipe

-Baderomspanel på hele badet

-Kjøkken uten hvitevarer inkludert fra Sigdal

-Grunnet utvendig kledning ( blank visir fra Jotun)

Bildene er fra vår visningshytte på Hellerudsletta!

Standard

Inkludert i prisene er: 
Veg, vann, avløp, TV og Brebandkabel framført til tomtegrense.

Beliggenhet

Innlandet
Velg hytte