Gå til innholdet

Prosjektert hytte på sjeldent stor tomt i Stølen! 5 soverom, 2 bad og 2 stuer! Ta kontakt for visning i påsken!

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse:
7340 Oppdal
Prisant.: 5 490 000
Megler: Jean Erik Gaundal
Telefon: +47 414 72 584
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 5

Beliggenhet

Tomta ligger i Stølen bare et steinkast unna alpinbakken og det er muligheter for ski in/ski out.

Langrennsløype langs Gamle Kongvei og innover mot Fjellskolen starter mindre enn 100 meter fra hyttetrappa. Her er det muligheter for både korte og lange turer som passer for hele familien.

På sommeren er den et perfekt utgangspunkt for fjellturer til fots og på sykkel både mot vest og nord rett fra hyttetrappa. Hytta prosjekteres med sørvendt front og med stue både på bakkeplan og på loftstue slik at man får sola helt fra frokostkaffen til den forsvinner i vest sent ettermiddag/kveld. Tomta har såpass med helling at man får fri sikt over nærmeste nabo. Det er et særdeles rolig nabolag med lite innsyn til tomten da den ligger litt tilbaketrukket i feltet. Oppdal sentrum ligger bare ca 2km unna med alle fasiliteter som finnes der.

 

Generelt

Hytta er en del av et prosjekt på 2 hytter der den ene er solgt. Byggestart skjer fortløpende etter at byggesaken er godkjent. Prisen inkluderer hytte i henhold til leveransebeskrivelse, tomt, grunnarbeid og betong. Tomta er vedtatt oppdelt og vil bli delt så snart klagefristen går ut.

Leveransebeskrivelse

Grunn og utomhus arbeider: Adkomst fra vei mot biloppstillingsplass leveres med gruset overflate. Tomten blir planert med stedlig masser. Opparbeidet biloppstillingsplass for 2 biler. Betongplate og ringmur isoleres etter gjeldende forskrifter.

Innvendige overflater: Alle innvendige overflater leveres med vegger og himlinger av beiset furu Pernillepanel som std, tykkelse 13mm. Liggende på vegg og i møneretning i tak. Gerikter, foringer, tak- og vegglister leveres i samme farge som panelet. Det vil bli et utvalg av farger som kunde fritt kan velge i. Vegger på bad leveres med baderomsplater. Gulv på bad leveres flislagt, std str flis 20x20cm. Gulv i vf leveres flislagt med flis str 30x60cm. Utvendige boder leveres med betonggulv. Øvrige gulv er fargede furugulv. Trapp og innerdører leveres hvitmalt. Ventiler i vegger for tilluft. Tilfarergulv med ekstra isolasjon er standard.

Yttervegger og tak: Yttervegger med stående Låvepanel med fargeløs grunning. Isolert med 200mm Glava(150mm+50mm). Vinduer, ytterdører og verandadører leveres ferdig overflatebehandlet etter Tek 17. Farge S7502-Y Tak isolert(200mm + 50mm) og tekkes med torv. Takrenner, nedløp og pipebeslag leveres i sort lakkert stål.

Innervegger: Leveres med 73mm isolert bindingsverk, paneles på begge sider. Teknisk vegg utføres med 198mm bindingsverk. Bærevegger utføres med 98mm bindingsverk. Utvendig bod leveres uisolert.

Ildsted og varme: Std Jøtul ventilert stålpipe. Std Jøtul F163 ovn.

Flislegging: Avretting og legging av flis på gulv VF/bad. Flislegging vegger bad. Flis str. 20x20cm som std. 30x60cm std i vf.

Elanlegg: El-anlegg med omfang i henhold til forskrift NEK 400. Det leveres 2 utvendige lysarmaturer og 2 utvendige stikk. Flislagte gulv leveres med varmekabler.

Rørleggerarbeider: Sanitæranlegg med omfang som på plantegninger med unntak av badekar. Det leveres utvendig frostsikker kran.

Leveransebeskrivelse

Terrasser/Balkonger: Bjelkelag og terrassebord(tykkelse 28mm) av impregnert furu på tram inngangsparti og terrasse.

Kjøkken- og badeinnredninger: Leveranse og montering av Drømmekjøkken. Kjøkken inkluderer ikke hvitevarer. Baderomsinnredning med skuffer som tegnet og speil med integrert lys.

Følgende er ikke inkludert i kjøpesummen: • Belysning utover det som er beskrevet over er ikke inkludert. • Byggetegninger er kun til illustrasjon og kan inneholde møbler, benker, garderobeskap, senger osv. og plassering av disse. Dette er ikke inkludert  i leveransen. Kjøkken inkluderer ikke hvitevarer. • Kostnader forbundet med kjøpers finansiering, takster og  tinglysningsgebyrer • Stiplede innredninger på tegninger

Saltdalshytta tar forbehold om skrivefeil.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte