Gå til innholdet

Prosjektert Saltdalshytte i Åsen hyttegrend i Gisnadalen!

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse:
7391 Rennebu
Prisant.: 2 649 000
Megler: Jean Erik Gaundal
Telefon: +47 414 72 584
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Åsen Hyttegrend, i sentrum for gode naturopplevelser!

DETTE ER ÅSEN HYTTEGREND:
Tomtefeltet består av 31 tomter i Gisnadalen, nær kommunegrensa til Oppdal. Tomtene er på cirka 1000 m2 med åpne friområder mellom tomtene. 

Området er vestvendt i skrånende terreng, med panoramautsikt og lang solgang både sommer og vinter.

Tomtene er tilrettelagt med vann, strøm, felles avløpsrenseannlegg og helårs vei.

OPPLEVELSER:

Tomtene ligger tett på et stort mangfold av aktiviteter. Området er svært barnevennlig. Alle tomtene har fin utsikt mot Slettestjønna og Trollheimen. Slettestjønna fuglereservat ligger rett nedenfor Åsen Hyttegrend. Her er det satt opp et fugletårn man kan klatre opp i for å bivåne fuglelivet.

I nærområdet finnes flere merkede sykkel-løyper både på grusvei og i fjellterreng.

Barnas Naturverden ligger i fjellområdet som omkranser hyttegrenda. Der finner du tilrettelagte og merkede stier, samt 3 selvbetjente overnattingshytter med perfekt gangavstand for små barneføtter.

500 meter fra hytteområdet ligger Langklopp Fjellgård. Her er det muligheter for rideturer og rideundervisning i sommersesongen.

Elva Gisna inviterer til fiske og har idylliske badeplasser med sandbunn. Her er det også mulighet for alle å grave etter gull. I 2017 ble Norges største gullklump funnet her.

Det er 3 setrer med forskjellige aktiviteter i området. Hæverfallsetra med dyrehold, salg av rømme, ost og rømmegrøt. Håggåsetra og Olsmedalsetra med kunstutstilling og sommerkonserter.

Når snøen kommer, kjøres det opp langrennsløype gjennom Åsen Hyttegrend. Her er det milevis med skiløyper både i høyfjells- og skogsterreng.

Det nyeste turmålet i Gisnadalen er en 15m2 hytte ved fjellet Trollhøtta 1380 moh. Hytta er åpen for alle som vil varme seg og nyte panoramautsikt over flere nasjonalparker.

Det er 20 min kjøring til Stølen Skisenter og Oppdal sentrum.

TA MEG DIT:
Hyttefeltet ligger midt mellom Berkåk og Oppdal. Det er skiltet vei fra E6 til Langklopp Fjellgård, hvor du også finner Åsen Hyttegrend. Hyttefeltet ligger på vestsiden av Gamle Kongeveg.

Generelt

Prisantydningen inneholder nøkkelferdig hytte av modellen Aurora Smart 510 med tomt, grunnarbeid og betong. Prisen inkluderer kjøkkeninnredning, baderomsinnredning, gulv og behandlet innvendig materialpakke som kan oppgraderes ytterligere hvis ønskelig.

Ønsker man egeninnsats på prosjektet er det mulig. Saltdalshytta er fleksibel på ferdigstillelsesgrad og kan levere byggesett, ferdig montert råbygg, elektrikkerklart eller en kombinasjon av disse etter kundens behov og ønsker.

Modellen er kun et forslag og Saltdalshytta har i tillegg mange hyttemodeller å velge i. For andre modeller se www.saltdalshytta.no eller ta kontakt med vår selger Jean Erik Gaundal for rådgivning.
Vi hjelper deg selvsagt med å skreddersy din hytte og tomt etter dine ønsker og behov!

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte