Gå til innholdet

Prosjektert Saltdalshytte på Savalen!

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse:
2500 Tynset
Prisant.: 2 199 000
Megler: Jean Erik Gaundal
Telefon: +47 414 72 584
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Tomtefeltet ligger flott til fra Kviknedølsåsen og ned mot Savalen, i direkte tilknytning til det oppkjørte skiløypenettet som holdes åpent hele vinteren av Savalen Turlag. Her går skiløypene gjennom feltet, og lysløype og rulleskitrasé like ved, og er videre tilknyttet det ellers så omfattende løypenettet som har blitt på Savalen. I tillegg er alpinanlegget i drift gjennom vinteren med barnebakke/akebakke, og to litt større bakker som passer godt for barn som har blitt trygg på skia og ungdom.

Savalen er omkranset av flott natur i et stabilt innlandsklima. Her har man Savalsjøen, setermiljøer, hotell, preparert skiløyper og ikke minst flotte fjellområder. Savalen er en helårsdestinasjon som er like fin på vinteren som sommeren, og ikke minst høsten. Det enkle friluftsliv i turvennlig område er ideelt på Savalen. Her er det omfattende stinett til skogs eller på fjellet, for gående og syklende. Det populære terrengsykkelrittet Trans Østerdalen har traseen sin om Savalen og området er svært godt egnet for også mer teknisk terrengsykling. I tillegg er det gode muligheter for både jakt og fiske. Mer om Savalen og tilbudet via Savalen Fjellhotell og Spa kan leses her: www.savalen.no. Se spesielt de nye planene om eventyrbad, pepperkakehus, lekeland og nye leiligheter for "Savalen 2020".

Savalen er et område i svært positiv utvikling og egner seg godt for hele familien med aktiviteter for folk i alle aldre.

Løypekart for langrenn kan du se her:
https://skisporet.no/setView/62.3219396/10.5055507/13.07/norges_grunnkart

For mere info om hyttefeltet se: 

https://www.finn.no/realestate/plots/ad.html?finnkode=114992779

 

Generelt

Prisantydningen inneholder nøkkelferdig hytte av modellen Aurora Smart B140 med tomt 43 (tomtepris 470 000,-), grunnarbeid og betong. Prisen inkluderer kjøkkeninnredning, baderomsinnredning, gulv og behandlet innvendig materialpakke som kan oppgraderes ytterligere hvis ønskelig.

Eventuell sprenging og masseforflytning kommer i tillegg.

Ønsker man egeninnsats på prosjektet er det mulig. Saltdalshytta er fleksibel på ferdigstillelsesgrad og kan levere byggesett, ferdig montert råbygg, elektrikkerklart eller en kombinasjon av disse etter kundens behov og ønsker.

Modellen er kun et forslag og Saltdalshytta har i tillegg mange hyttemodeller å velge i. For andre modeller se www.saltdalshytta.no eller ta kontakt med vår selger Jean Erik Gaundal for rådgivning.
Vi hjelper deg selvsagt med å skreddersy din hytte og tomt etter dine ønsker og behov!

 

Adkomst/Tomteforhold

Avkjøring fra RV3 på Fåset, mellom Alvdal og Tynset. Følg Savalveien ca 1,5 mil oppover før avkjøring til venstre rett før Kviknedølstjønna (stort salgsskilt godt synlig på venstre side). Herfra er det bomvei inn til feltet som ligger på begge sider av veien etter ca 6-700 meter.

48 eiertomter med varierende størrelse og kvaliteter, fra 870 til 1430 kvm. I tillegg 2 stk tuntomter på hhv 3400 og 3770 kvm. Merk at tomtene ikke er endelig oppmålt og at mindre avvik kan forekomme etter endelig oppmåling fra kommunen. Oppmåling bestilles fortløpende ettersom tomtene selges.

De fleste av tomtene har svært god utsikt over Savalen og mot omkringliggende fjell. Skiløypene legges i feltet og alle tomtene vil ha enkel adkomst ut i disse.

Det anlegges veier som alle tomtene er nært tilknyttet. Vei inn til/på tomta bekostes av kjøper.

Vann og avløp legges til tomtegrenser.

Omkostninger

Kommunale avgifter faktureres direkte fra kommunen. Se lenke for oversikt over gebyrer (priser eks mva): http://tynset.kommune.no/file=32810

For tilknytning vann og avløp kommer tilkoblingsgebyr på totalt kr 50 000,-. Oppmålingsavgift til Tynset kommune kommer på ca kr 12 000,-.

Tilkoblingsavgift strømnettet er ca kr 6000,- og faktureres direkte fra Nord-Østerdal Kraftlag.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte