Gå til innholdet

Rauhovden Pluss i Langberga trinn 2 - Nå er byggingen i gang!

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse:
7340 Oppdal
Prisant.: 3 090 000
Megler: Jean Erik Gaundal
Telefon: +47 414 72 584
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Langberga hyttefelt ligger i Norges vakreste seterdal Gjevilvassdalen som er et yndet friluftsområde året rundt.

Feltet ligger i skrående terreng og kan by på fantastisk utsikt og meget gode solforhold.

Langberga trinn 2 skiller seg ut ved at mange av tomtene ligger på egne hyller slik at man er sikret frisikt og og lite innsyn fra naboene sine.

Fra området ser en rett på Storhornet som er et populært turmål sommer som vinter. Grensende til feltet går også skiløypa som strekker seg i milevis med skispor mot både sentrum, Gjevillvatnet og resten av løypenettet i området.

Vakre Rauhovden med sin utrolige utsikt ligger i bakkant og er bare en liten trimtur til fots fra dørstokken din.

I Langberga kommer naturen inn i stua og godt merkede løyper tar deg med ut på tur, HELE ÅRET!

Generelt

Rauhovden Pluss har et stort loft som gir plass til to soverom og en fin loftsstue i en ark mot utsikten. Det innholdsrike loftet frigjør verdifull plass på hovedplanet, som har en romslig stue/kjøkkenløsning med overbygd uteplass. Her finner du også hovedsoverommet, bad/sauna, og en gang med god garderobeplass. Hytta har fått Pluss i navnet på grunn av overbygd inngangsparti og utebod.

Adkomst/Tomteforhold

Fra Oppdal sentrum kjører en i retning Sunndalsøra i ca. 15 minutter, og tar til høyre ved skilting til Gjevilvassdalen. Følg veien mot Gjevilvannet, og etter å ha passert bommen følger man veien ca. 700 meter før man tar til høyre og følger Gamle Ordførervei i ca. 500 meter. Der tar man av til venstre og følger veien opp til Kleberberget hyttefelt. Langberga ligger i fortsettelsen av Kleberberget Hyttefelt.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte