Gå til innholdet

Saltdalshytte på Oksneset - midt i Lofoten

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Oksneset
8370 Leknes
Prisant.: 2 865 000
Bta/P-rom: 70 / m2
Megler: Stig Øien
Telefon:
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Tomtene ligger tett på et stort mangfold av aktiviteter og er svært barnevennlig. Fin utsikt over fjorden med umiddelbar tilgang på fantastiske naturopplevelser med utmerkede solforhold og nordlys i sjøkanten.
Vinterstid er det også utallige muligheter for aktiviteter med oppkjørt lysløype, gode topptur-muligheter og alpinanlegg 10-15 min. biltur unna.

Plassert midt i Lofoten er Oksneset hyttefelt den perfekte utgangspunkt for å oppleve Lofoten i sin helhet. 5 min kjøretur unna ligger Lofotens handels sentrum Leknes, Her kan man nyte en god kopp kaffe eller oppsøke byens butikker og kulturliv. Stamsund ligger også innenfor kort rekkevidde, med daglig anløp av hurtigruten. Det er ca. 1 times biltur til Svolvær, samt ca. 1,5 time helt ut til Lofotens ende.
Oksneset - midt i Lofoten!

Adkomst/Tomteforhold

Hyttefeltet består av 25 tomter i Lofoten, Vestvågøy Kommune. Tomtene er på cirka 1000 m2 i tillegg til at feltet har store friområder.Området er i skrånende terreng, med flott utsikt utover Vestfjorden og Buksnesfjorden. Tomtene er tilrettelagt med vei, vann, strøm og felles avløpsrenseanlegg til tomtegrense.

Innhold

Priseksempel på nøkkelferdig hytte Aurora 814:

Hytta er dimensjonert for opptil 12 personer, men har et BRA på kun 70,2 m2. Stue og kjøkken omkranser vedovnen som står midt i rommet. Langbordet er omgitt av vinduer fra gulv til tak, mens kosekroken har smale vinduer over sofaryggen. En glassvegg skiller den bakre delen av hytta fra resten. Her finner du tre soverom og bad, pluss vår geniale sovehems med god takhøyde mellom sengene. Hyttas adkomst er lagt via en svalgang som er knyttet sammen med den overbygde terrassen i fronten. 

Beliggenhet

Ved sjøen
Velg hytte