Gå til innholdet

SMART Laftehytte fra Røroshytta på Gamlestølen

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Gamlestølen, Valdres
2890 Etnedal
Prisant.: 3 290 000
Bta/P-rom: 77 / m2
Megler: Kjetil Sydhagen
Telefon: +47 404 35 313
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 4

Beliggenhet

Snøsikre Gamlestølen i sentralt villmarksområde med Gausdalsfjellene, Jotunheimen og Synnfjellets solside som våre fjellområder 2,5 t fra Oslo. Gamlestølen er et typisk HELÅRS friluftsområde med fantastiske muligheter for jakt og fiske i tillegg til de vanlige fritidssysler på ca 1000 m.o.h. som vandring, sykling, skigåing, alpint med skiheis etc. I tillegg har vi en rekke aktivitetstilbud som egen fotballøkke, tennisbane, lerduebane, besøksgård, velværesenter, utleiehytter og en fjellstue med all den ekthet som forventes i en fjellstue med røtter 100 år tilbake. Tenk deg høsten med en hyggelig bær eller sopp tur for eget matauk. Vi har NORGES FINESTE skiløyper. Gamlestølen tråkker selv opp langrennsløyper som strekker seg over 300 km.

Innhold

Med denne modellen lanserer vi et nytt konsept der vi kombinerer vår Sintef-testede laftekasse med en hemsetasje bygd i solid bindingsverk. Resultatet er en flott laftehytte som gir deg svært mye plass for pengene. En av årsakene til dette er at takkonstruksjonen skaper en stor hems uten forstyrrende bjelker og dragere, der du kan stå oppreist i det midterste partiet. Dermed kan hemsen innredes til f.eks. fullt anvendelige soverom, noe som frigjør verdifull plass på hovedplanet. Hytta har to soverom i første etasje, og hvis man innreder loftet med ytterligere to soverom blir det god overnattingsplass for mange. Hytta har selvfølgelig bad og bod, og en fin stue med et delvis skjermet kjøkken. Store vinduer vender ut mot den overbygde uteplassen foran hytta. Smart 252A leveres med en separat utebod i bindingsverk som er koblet på inngangspartiet.

Standard

Røroshytta har høy standard på sine materialvalg og hytta bygges etter dagens strenge krav til laft, tetthet, el standard osv. Gulv: Fliser med varmekabler på bad, teknisk rom og vindfang. Ellers furugulv. Vegger: Furu panel på loft, laftede vegger i hovedplan. Himlinger: Panel i alle tak. Kjøkken: Det er beregnet et standard kjøkken uten hvitevarer. Personlige tilpasninger er mulig. Bad/wc: Standard servantskap, elektrisk avtrekksvifte, dusjkabinett og wc. Tak: Torvtak Prisen i annonsen gjelder for rimeligst tomt inkludert avbildet hytte fra Røroshytta. Kommunale tilknytningsavgifter for elektrisitet, vann og kloakk kommer i tillegg. VIdere kommer det dokument avgift til staten på 2,5%, men dette er kun på tomteprisen.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte