Gå til innholdet

Smartlaft Røroshytte på Mosetra Trysil

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse: Mosetra 2 Tomt 2029
2420 Trysil
Prisant.: 5 250 000
Bta/P-rom: 116 / m2
Megler: Kjetil Sydhagen
Telefon: +47 404 35 313
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 5

Beliggenhet

Mosetra 2 hyttegrend ligger på sørsiden av Vestbyvegen rett nedenfor eksisterende Mosetra hyttegrend. Området er solrikt og de fleste tomtene har god utsikt både mot Trysilfjellet og Trysilelva nede i dalen. Mosetra er et lunt og trivelig hytteområde med umiddelbar nærhet til en rekke aktiviteter. Ski-inn/ski-ut - Mosetra har perfekte forhold for langrenn. Området tilknyttes løypene ved Trysil Knut Arena og Sørrunden og derved alle langrennsløypene rundt Trysilfjellet. Fra alpinanlegget kan en komme til innkjøringen for områtdet med eksisterende skliløyper. Til alpinbakkene kan skliløypa på nordsiden av Vestbyvegen ned til Trysil Turistsenter benyttes. Det kommer også en gangveg ned til Bakkebygrenda med planfri kryssing av Vestbyvegen. Det er kort veg til Trysilfjellet Golfbane med 18 hull, og Trysil Bike Arena Mosetra er et perfekt utgangspunkt for de mange aktivitetene Trysil området har og by på. For de som vil slappe av og lade batteriene er også Mosetra et flott rekreasjonssted. Her kan du bare slappe av og nyte dagene i rolige omgivelser.

Innhold

Flott, moderne Smartlaft-modell med to overbygde uteplasser og vinklet utebod.

Salongen ligger i sentrum, med store vinduer mot utsikten. Hytta har et stort kjøkken med vinklet innredning og god plass til et langbord. En dobbel altandør knytter sammen kjøkkenet og terrassen. 

Hytta har tre soverom, det største med eget bad og utgang til overbygd terrasse. Hemsloftet kan innredes med loftsstue og flere soverom.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte