Gå til innholdet

Solgrenda hytteområde i Gjevilvassdalen!

Ta kontakt for å avtale visning
Adresse:
7340 Oppdal
Prisant.: 3 790 000
Megler: Jean Erik Gaundal
Telefon: +47 414 72 584
Bestill prospekt: Bestill prospekt
Ant. soverom: 3

Beliggenhet

Solgrenda hytteområde ligger i Norges vakreste seterdal Gjevilvassdalen som er et yndet friluftsområde for både store og små.

Feltet ligger i skrående terreng og kan by på en helt unik utsikt ut over Gjevillvatnet.
Storhornet, Okla, Gjevillvasskamban og Blåhø omkranser vannet og er med på å skape kulisser som må kunne sies er noe av det vakreste Norge kan by på, året rundt!

Den vestvendte belligenheten og terrenget forøvrig gjør at det er optimale solforhold.

På vinterstid er det verdt å nevne at skiløypa grenser til feltet. Den er en del av et fantastisk nettverk med milevis av oppkjørte spor i området.
Også resten av å året er Solgrenda det perfekte utgangspunkt for friluftliv.
Vakre Rauhovden med sin utrolige utsikt ligger i bakkant og er bare en liten trimtur til fots fra dørstokken din.
Ønskes mer strabasiøse utflukter er Storhornet og Blåhø populære turer som ligger i sysnfeltet fra feltet.

Når den aktive delen av dagen er over, hva er vel ikke bedre enn å nyte solnedgangen over Trollheimen fra hytta?

Vi har prosjektert 3 hyttemodeller spesifikt for dette feltet, er det ønsker som går uttover disse er vi i Saltdalshytta behjelpelig med å finne den optimale løsning for din hyttedrøm!

Generelt

Grunn og utomhus arbeider: Adkomst fra vei mot biloppstillingsplass leveres med gruset overflate. Tomten blir planert med stedlig masser. Opparbeidet biloppstillingsplass for 2 biler. Betongplate og ringmur isoleres etter gjeldende forskrifter.

Innvendige overflater: Alle innvendige overflater leveres med vegger og himlinger av beiset furu Pernillepanel som std, tykkelse 13mm. Liggende på vegg og i møneretning i tak. Gerikter, foringer, tak- og vegglister leveres i samme farge som panelet. Det vil bli et utvalg av farger som kunde fritt kan velge i. Vegger på bad leveres med baderomsplater. Gulv i bad, wc og sauna leveres flislagt, std str flis 20x20cm. Gulv i vf leveres flislagt med flis str 20x20cm. Utvendige boder leveres med betonggulv. Øvrige gulv er fargede furugulv. Trapp og innerdører leveres hvitmalt. Ventiler i vegger for tilluft. Tilfarergulv med ekstra isolasjon er standard.

Yttervegger og tak: Yttervegger med stående Låvepanel med fargeløs grunning. Isolert med 200mm Glava(150mm+50mm). Vinduer, ytterdører og verandadører leveres ferdig overflatebehandlet etter Tek 17. Farge S7502-Y Tak isolert(200mm + 50mm) og tekkes med torv. Takrenner, nedløp og pipebeslag leveres i sort lakkert stål.

Innervegger: Leveres med 73mm isolert bindingsverk, paneles på begge sider. Teknisk vegg utføres med 198mm bindingsverk. Bærevegger utføres med 98mm bindingsverk. Utvendig bod leveres uisolert.

Ildsted og varme: Std Jøtul ventilert stålpipe. Std Jøtul F163 ovn.

Flislegging: Avretting og legging av flis på gulv VF/bad. Flislegging vegger bad. Flis str. 20x20cm som std. 20x20cm std i vf.

Elanlegg: El-anlegg med omfang i henhold til forskrift NEK 400. Det leveres 2 utvendige lysarmaturer og 2 utvendige stikk. Flislagte gulv leveres med varmekabler.

Rørleggerarbeider: Sanitæranlegg med omfang som på plantegninger. Det leveres utvendig frostsikker kran.

Leveransebeskrivelse

Terrasser/Balkonger: Bjelkelag og terrassebord(tykkelse 28mm) av impregnert furu på tram inngangsparti og terrasse.

Kjøkken- og badeinnredninger: Leveranse og montering av Drømmekjøkken. Kjøkken inkluderer ikke hvitevarer. Baderomsinnredning med skuffer som tegnet og speil med integrert lys.

Følgende er ikke inkludert i kjøpesummen: • Belysning utover det som er beskrevet over er ikke inkludert. • Byggetegninger er kun til illustrasjon og kan inneholde møbler, benker, garderobeskap, senger osv. og plassering av disse. Dette er ikke inkludert  i leveransen. Kjøkken inkluderer ikke hvitevarer. • Kostnader forbundet med kjøpers finansiering, takster og  tinglysningsgebyrer • Stiplede innredninger på tegninger

Saltdalshytta tar forbehold om skrivefeil.

Innhold

Smart 510:
Smart 510 har et stort loft som gir plass til to soverom og en fin loftsstue i en ark mot utsikten. Det innholdsrike loftet frigjør verdifull plass på hovedplanet, som har en romslig stue/kjøkkenløsning med overbygd uteplass. Her finner du også hovedsoverommet, bad, innvendig bod, og en gang med god garderobeplass.
I tillegg så har vi valgt å prosjektere inn en utvendig kaldbod på den ene gavvelveggen, den perfekte plass for å lagre ski, sykler og annet nødvendig utstyr.

Smart 178B:
Smart 178B er en pen og moderne vinkelhytte med god plass til hele familien.

Den har kjøkkenet og spisestua i en bred vinkel mot utsikten, og en flott stue i gavlen. To av soverommene er på hovedplanet, mens to er på det romslige loftet. Der finner du også en fin loftsstue som strekker seg fram i vinkelen.  Her er det lett for hele familien å trives!

I tillegg så har vi valgt å prosjektere inn en utvendig kaldbod på den ene gavvelveggen, den perfekte plass for å lagre ski, sykler og annet nødvendig utstyr.

Smart 186B:
Oppdals nye  hytteyndling  her videreutviklet i en ny utgave.
Den doble arkløsningen gir en spektakulær hemsløsning som bare må oppleves.

Loftstua med ark mot Gjevillvatnet og stort gavvelvindu mot Hornet vil nok bli meget spektakulært.
Den ene arken innredes som soverom og blir hyttas mest ettertraktede vil vi tro.

På hovedplanet er det kjøkken/stue, hele 3 soverom, bad, stort vaskerom med praktisk plassering og bod.

Beliggenhet

På fjellet
Velg hytte