OK4A7425_1920_3.jpg

Kjøp Jubileumshytte, få hundehytta på kjøpet

Alle som kjøper jubileumshytta i november og desember får den eksklusive hundehytta med på kjøpet.

Populær hundehytte i eksklusivt tilbud

Siden vi bygget en jubileumshytte til våre firbeinte venner i høst har interessen og etterspørselen vært enorm. Vi har dermed bestemt oss for å lage et begrenset og eksklusivt opplag til alle som kjøper den orginale jubileumshytta for tobeinte i november og desember.*


  Se jubileumshyttene her


Hundehytta er utformet for å speile menneskeversjonen både i uttrykk og funksjon, med lys og luftig himling, store vindusflater og moderne design. Her får familiens firbente god plass til å koble av, helt uforstyrret i ly for vær og vind. Den overbygde verandaen foran entréluka er det perfekte stedet for en velfortjent pust i bakken etter turer, løping og lek i naturen. Inne i den lune hytta kan hunden nyte behagelig varme fra panelovnen. Her er det plass til det essensielle – matskål, vann, og en deilig hundeseng til å strekke på labbene. Dette er vår beste hytte, nøye utformet til din beste venn, fordi vi vet at hyttelivet handler om det som betyr aller mest. Det handler om tid til å være sammen.

OK4A600_1920.jpg
Gjennom fire tiår har Saltdalshytta realisert hyttedrømmer, for at norske familier skal få mer tid til å være sammen. Med hundehytta gjør vi litt ekstra stas på menneskets beste venn. 

* Vilkår: Tilbudet gjelder ved signert kontrakt i november eller desember 2019. Hundehytta leveres som byggesett og blir sendt mottakere i løpet av første kvartal 2020 uavhengig av hovedleveransen. Dersom mottak ikke er mulig vil tilbudet utgå. 


 Se byggetegninger her