Sommerkampanje

Vi feirer sommeren! Bestill hytte før 1. september og spar 40.000,- i tilvalg 

Planlegg neste sommer i ny hytte allerede nå! 

Tilbudet gjelder fritt valg av tilvalgsprodukter inntil kr 40.000,- på alle våre ferdigstillelsesgrader - fra byggesett til nøkkelferdig leveranse. Kriteriet for tilbudet er at hytta bestilles i perioden 4. juli* til 1. september 2020 og har omgående leveranse. 

Hva med å legge litt mer i overflatebehandling? Bestill i god tid og få mer hytte for pengene. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud og gjelder ikke våre ferdig oppførte hytter eller prosjekter med hyttetomt.


Saltdalshytta har siden 1979 gitt familier over hele Norge tid til å være sammen. Først er det tid til å planlegge sammen, glede seg sammen og bygge sammen. Akkurat som hver familie er forskjellig, er hver hyttedrøm også forskjellig. Derfor har vi et stort utvalg av hyttemodeller med gode planløsninger og tilvalg, slik at dere skal finne noe som passer akkurat deres smak. Vi har tilrettelagt for at du kan bygge selv, gjøre litt selv, eller flytte inn i en ferdig hytte. Vi i Saltdalshytta vil at flest mulig skal kunne realisere hyttedrømmen.


* med tilbudsdato etter 3. juli 2020

Skjermbilde-film_kai_hopping.jpg