Gå til innholdet
Tilbake til oversiktJubileumsmodell 1

Jubileumsmodell 1

Jubileum A

Vår jubileumsmodell kombinerer SMART-hyttenes romslige loft med den lyse og luftige stueløsningen fra Aurora-serien. Resultatet er en pen og praktisk hytte med mange gode egenskaper.

Jubileumsmodellen finnes i tre størrelser. Felles for alle er at stua er plassert i en flott vinkel med god takhøyde og store vindusflater, mens soverom og kjøkken er plassert i hver sin fløy. Planløsningen inneholder to boder som etter behov kan oppgraderes til WC, sauna eller vaskerom. Adkomsten er lagt til hyttas bakside, og her er det også en romslig utebod. På loftet er det to disponible/soverom, og en loftsstue med et galleri mot stua og utsikten.

A-modellen er den mest arealeefektive, med to soverom på hovedplanet.

B-modellen er den mellomste bukkene bruse, med to soverom på hovedplanet, mer plass i stue og kjøkken, og et ekstra kott på loftet.

C-modellen er den største. Denne har en meget romslig stue-/kjøkkenløsning og hele tre soverom på hovedplanet, der det største har et en separat garderobe som evt kan oppgraderes til bad.

 

Tekniske data ?BRA = Oppvarmet bruksareal. Arealet av planet som ligger innenfor omsluttende vegger. Inkludert innvendige vegger.

BTA = Bruttoareal. Areal inkludert yttervegger og summet på alle plan.

Mønehøyde er høyde over pilar / inkludert en evt. støpt plate.

BRA: 86,1 m2
BTA: 92,2 m2
Hems: 37,0 m2
Lengde: 11,1 m
Bredde: 7,5 m
Mønehøyde: 4,9 m
BYA: 98,1 m2
Grunnflate: 89,4 m2

Velg byggested:

Priser?Priser gjelder for levering 2019 med nye energikrav for hytter over 70m2. 

Velg fylke for prisberegning


TILPASNINGER
Alle våre modeller kan tilpasses dine ønsker og behov, innenfor de mange mulighetene vårt fleksible system gir. Ta kontakt, så skaper våre selgere og tegnere i samarbeid med deg din egen unike hyttemodell!

Hyttetyper vist på denne siden er tilpasset Teknisk forskrift TEK 10. Alle hytter som det søkes rammetillatelse eller igangsettingstillatelse for etter 01.01.2019 må følge ny teknisk forskrift kalt TEK 17. Den nye forskriften har strengere krav til dagslys. Dette betyr i praksis at noen vinduer må gjøres større, eller for noen hyttetyper må det inn flere vinduer.

Hvis du derfor søker om slik offentlig tillatelse, basert på hyttetypene vist her, etter 01.01.2019 vil endring i den nye forskriften kunne påvirke fasadeuttrykk og  noe endring av pris.

Oppdatert
Velg hytte