Gå til innholdet
P220-A-3D-5_1280
Aurora Nova 220 A
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan Fullskjerm Fullskjerm fullskjerm fullskjerm Full-
skjerm
Aurora Nova 220 A

Nova 220

Nova 220
Aurora Nova er utviklet med tanke på enkel sammekobling av flere bygg. Her ser du et eksempel på nettopp dette.

Hovedbygget har et stort oppholdsrom der spisebordet kan plasseres i front, mot utsikten. Her er det også plass til et par godstoler. Kjøkkenet finner du på den ene veggen, mens salongen ligger i et karnapp på motsatt side. Vinduene på hver side av sofaen gjør at det nesten føles som om du sitter på utsiden av hytta!

I den bakre delen av hovedbyggeter det tre soverom og bad i en arealeffektiv og smart løsning med skyvedører.

Via et mellombygg som også fungerer som vindfang, får du tilgang til en egen 'relax-avdeling' med toalett, to dusjer, sauna - og et oppholdsrom med utgang til terrassen foran hytta.

Ønsker du ikke sauna, kan evt denne delen f.eks. tegnes om til en 'gjestehytte' med soverom, bad og evt en liten stue. Og satelitter a la dette kan selvfølgelig kobles på andre Nova-modeller. Slipp fantasien løs!

Tekniske data ?BRA = Oppvarmet bruksareal. Arealet av planet som ligger innenfor omsluttende vegger. Inkludert innvendige vegger.

BTA = Bruttoareal. Areal inkludert yttervegger og summet på alle plan.

Mønehøyde er høyde over pilar / inkludert en evt. støpt plate.

BRA: 102,1 m2
BTA: 119,8 m2
Lengde: 17,1 m
Bredde: 14,7 m
BYA: 132,0 m2
Grunnflate: 115,3 m2
Antall soverom: 3

Velg byggested:

Priser?Priser gjelder for levering 2018 med nye energikrav for hytter over 70m2. 

Velg fylke for prisberegning

TILPASNINGER
Alle våre modeller kan tilpasses dine ønsker og behov, innenfor de mange mulighetene vårt fleksible system gir. Ta kontakt, så skaper våre selgere og tegnere i samarbeid med deg din egen unike hyttemodell!

Hyttetyper vist på denne siden er tilpasset Teknisk forskrift TEK 10. Alle hytter som det søkes rammetillatelse eller igangsettingstillatelse for etter 01.01.2019 må følge ny teknisk forskrift kalt TEK 17. Den nye forskriften har strengere krav til dagslys. Dette betyr i praksis at noen vinduer må gjøres større, eller for noen hyttetyper må det inn flere vinduer.

Hvis du derfor søker om slik offentlig tillatelse, basert på hyttetypene vist her, etter 01.01.2019 vil endring i den nye forskriften kunne påvirke fasadeuttrykk og  noe endring av pris.

Oppdatert
Velg hytte