Gå til innholdet
P230-A-3D_1280
Aurora Nova 230 A. Uthuset til høyre er kun ment som en illustrasjon, og inngår ikke i byggesettet.
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan Fullskjerm Fullskjerm fullskjerm fullskjerm Full-
skjerm
Aurora Nova 230 A. Uthuset til høyre er kun ment som en illustrasjon, og inngår ikke i byggesettet.

Nova 230

Nova 230
Symmetrisk og arealeffektiv Nova-modell der oppholdsrommet ligger midt i bygget.

Denne hytta skal bygges med langsiden mot utsikten. Stue og kjøkken er omkranset av  soverom i begge ender, mens bad og vindfang er plassert i et utbygg på baksiden. Dette skaper samtidig et lunt inngangsparti med adkomst til utebod. På motsatt side av dette utbygget er dessuten en fin uteplass med adkomst direkte fra stua via en skyvedør i glass. Også på fremsiden er det et takutstikk i hele stuas lengde.

Denne modellen har bruksareal (BRA) under 70kvm, og trenger derfor ikke oppfylle tekniske energikrav fra 01.01.2017. Her er hytta likevel priset med de samme energikravene som gjelder for større hytter. Modellen finnes også i en rimeligere Økonomi-utgave uten energikrav. Velg «-ØKONOMI» til høyre for modellnavnet (over) for å se priser og tekniske data.

Tekniske data ?BRA = Oppvarmet bruksareal. Arealet av planet som ligger innenfor omsluttende vegger. Inkludert innvendige vegger.

BTA = Bruttoareal. Areal inkludert yttervegger og summet på alle plan.

Mønehøyde er høyde over pilar / inkludert en evt. støpt plate.

BRA: 64,0 m2
BTA: 74,9 m2
Lengde: 12,3 m
Bredde: 8,7 m
BYA: 91,2 m2
Grunnflate: 72,5 m2
Antall soverom: 3

Favoritt ?Legg til dine favoritter, så kan du lage din egen favorittkatalog på "min side"

For å kunne lage din egen favorittliste må du være innlogget.

Velg byggested:

Priser?Priser gjelder for levering 2018 med nye energikrav for hytter over 70m2. 

Velg fylke for prisberegning

TILPASNINGER
Alle våre modeller kan tilpasses dine ønsker og behov, innenfor de mange mulighetene vårt fleksible system gir. Ta kontakt, så skaper våre selgere og tegnere i samarbeid med deg din egen unike hyttemodell!

Hyttetyper vist på denne siden er tilpasset Teknisk forskrift TEK 10. Alle hytter som det søkes rammetillatelse eller igangsettingstillatelse for etter 01.01.2019 må følge ny teknisk forskrift kalt TEK 17. Den nye forskriften har strengere krav til dagslys. Dette betyr i praksis at noen vinduer må gjøres større, eller for noen hyttetyper må det inn flere vinduer.

Hvis du derfor søker om slik offentlig tillatelse, basert på hustypene vist her, etter 01.01.2019 vil endring i den nye forskriften kunne påvirke fasadeuttrykk og  noe endring av pris.

Oppdatert
Velg hytte