Gå til innholdet

Rustik 576

Rustik 576 A
Her er kjøkkenet hyttas hjerte, helt fremme i vinkelen, med god plass til et gedigent langbord og det som ellers hører hjemme på et kjøkken. Stua er lagt til en egen fløy på kveldssiden (hvis hytta er sørvendt), med utgang til en delvis overbygd altan. I første etasje finner du også hoved-soverommet, med egen utgang til altanen. En hytte som dette ville ikke vært komplett uten sauna og et stort bad. Som en ekstra bonus finner du også et stort vaskerom og en utebod.Alle våre hytter kan endres og justeres slik at de passer til ethvert behov, så også denne. Og et så romslig bygg som 576 gir ekstra store muligheter. Hvis hytta ikke er stor nok, kan den selvfølgelig forlenges og utvides i begge ender.

Fortell oss dine ønsker, og vi lager en egen modell – spesielt for deg!

Tekniske data ?BRA = Oppvarmet bruksareal. Arealet av planet som ligger innenfor omsluttende vegger. Inkludert innvendige vegger.

BTA = Bruttoareal. Areal inkludert yttervegger og summet på alle plan.

Mønehøyde er høyde over pilar / inkludert en evt. støpt plate.

BRA: 124,6 m2
BTA: 99,5 m2
Lengde: 8,8 m
Bredde: 14,8 m
Mønehøyde: 6,1 m
BRA 1. etg.: 85,8 m2
BRA 2. etg: 38,8 m2
BYA: 113,9 m2
Grunnflate: 95,5 m2
Altan areal: 51,6 m2
Antall soverom: 4

Favoritt ?Legg til dine favoritter, så kan du lage din egen favorittkatalog på "min side"

For å kunne lage din egen favorittliste må du være innlogget.

Velg byggested:

Priser?Priser gjelder for levering 2018 med nye energikrav for hytter over 70m2. 

Velg fylke for prisberegning


TILPASNINGER
Alle våre modeller kan tilpasses dine ønsker og behov, innenfor de mange mulighetene vårt fleksible system gir. Ta kontakt, så skaper våre selgere og tegnere i samarbeid med deg din egen unike hyttemodell!

Hyttetyper vist på denne siden er tilpasset Teknisk forskrift TEK 10. Alle hytter som det søkes rammetillatelse eller igangsettingstillatelse for etter 01.01.2019 må følge ny teknisk forskrift kalt TEK 17. Den nye forskriften har strengere krav til dagslys. Dette betyr i praksis at noen vinduer må gjøres større, eller for noen hyttetyper må det inn flere vinduer.

Hvis du derfor søker om slik offentlig tillatelse, basert på hustypene vist her, etter 01.01.2019 vil endring i den nye forskriften kunne påvirke fasadeuttrykk og  noe endring av pris.

Oppdatert
Velg hytte