Gå til innholdet

SMART E132

SMART E132
Stor, flott hytte med ark og gavlbod.

Dette er et ryddig og symmetrisk bygg der vi har plassert en praktisk sportsbod i gavlen, i forbindelse med inngangspartiet. Boden balanseres med et elegant karnapp i gavlen på motsatt side av bygget. 

Stue og kjøkken utgjør en stor del av hovedplanet, som i tillegg til bad, sauna og bod inneholder hovedsoverommet. Oppe på loftet er det ytterligere to soverom, og en flott loftsstue i arken. Her kan det også innredes en sovealkove hvis det er behov for flere sengeplasser. Både tram og deler av altanen er overbygd.

Tekniske data ?BRA = Oppvarmet bruksareal. Arealet av planet som ligger innenfor omsluttende vegger. Inkludert innvendige vegger.

BTA = Bruttoareal. Areal inkludert yttervegger og summet på alle plan.

Mønehøyde er høyde over pilar / inkludert en evt. støpt plate.

BRA: 87,8 m2
BTA: 97,7 m2
Hems: 36,6 m2
Lengde: 16,5 m
Bredde: 6,9 m
Mønehøyde: 5,0 m
BYA: 104,2 m2
Grunnflate: 94,4 m2
Altan areal: 46,7 m2
Antall soverom: 3

Velg byggested:

Priser?Priser gjelder for levering 2018 med nye energikrav for hytter over 70m2. 

Velg fylke for prisberegning


TILPASNINGER
Alle våre modeller kan tilpasses dine ønsker og behov, innenfor de mange mulighetene vårt fleksible system gir. Ta kontakt, så skaper våre selgere og tegnere i samarbeid med deg din egen unike hyttemodell!

Hyttetyper vist på denne siden er tilpasset Teknisk forskrift TEK 10. Alle hytter som det søkes rammetillatelse eller igangsettingstillatelse for etter 01.01.2019 må følge ny teknisk forskrift kalt TEK 17. Den nye forskriften har strengere krav til dagslys. Dette betyr i praksis at noen vinduer må gjøres større, eller for noen hyttetyper må det inn flere vinduer.

Hvis du derfor søker om slik offentlig tillatelse, basert på hyttetypene vist her, etter 01.01.2019 vil endring i den nye forskriften kunne påvirke fasadeuttrykk og  noe endring av pris.

Oppdatert
Velg hytte