Aurora 814

Aurora 814

Denne modellen er en stilstudie i smarte og arealeffektive løsninger. Hytta er dimensjonert for opptil 12 personer, men har et BRA på kun 70,2 m2. Stue og kjøkken omkranser vedovnen som står midt i rommet. Langbordet er omgitt av vinduer fra gulv til tak, mens kosekroken har smale vinduer over sofaryggen. En glassvegg skiller den bakre delen av hytta fra resten. Her finner du tre soverom og bad, pluss vår geniale sovehems med god takhøyde mellom sengene. Hyttas adkomst er lagt via en svalgang som er knyttet sammen med den overbygde terrassen i fronten.

Hems
Hems

Tekniske data

Antall soverom:3
Hemsareal:12,7 m2
Mønehøyde:4,5 m
BYA:81,9 m2
Grunnflate:68,3 m2
Lengde:11,1 m
Bredde:6,9 m

Aurora 814 har vår unike sovehems, der vi senker den midterste delen av hemsgulvet for å skape full ståhøyde mellom soveplassene. Under den senkede delen plasseres garderobeskapene til de innerste soverommene på hovedplanet. Dette er en elegant og praktisk løsning som gir maksimal utnyttelse av plassen.

Plan- og fasadetegning

Hovedplan

Hovedplan

Hemsplan

Hemsplan

Gjør hytta unik

Tilpass alt av interiør og eksteriør for å skape en unik hytte som passer deres smak og stil. Vår store tilvalgskatalog gjør at ingen hytter er like.

Loading...
Loading...

Andre Varianter