Bla ned for å fortsette

Hyttekjøp enkelt forklart

Det er ikke vanskelig å kjøpe hytte hos oss. Her er en enkel oppskrift på hva du må tenke på, og i hvilken rekkefølge ting skjer.

Hvor skal du bygge?

Har tomt

Har dere allerede hyttetomt, må du ta hensyn til tomtas reguleringsbestemmelser når du skal velge hytte. Våre selgere er eksperter på dette, og kan hjelpe deg med å finne hytter som oppfyller kravene.

Har ikke tomt

Dersom du ikke har egen tomt, kan du velge “Hyttetomter” i menyen over. Dette er en landsdekkende oversikt over tomter, og flere steder har vi forprosjekterte hytter som er en prisgunstig vei inn i hyttemarkedet.

Ferdigstillelsesgrad

Byggesett

Byggesett

Et elementbasert byggesett av hyttas råbygg, dvs vegger og tak. Er beregnet på betongplate, men kan også leveres med bjelkelagsgulv.

Les mer
Montert byggesett

Montert byggesett

Vi leverer råbygget og monterer det på din egen betongplate. Innvendige materialer er ikke inkludert.

Les mer
Byggesett

Byggesett

Vår geniale byggesettløsning har i mer enn 40 år vært selvbyggerens beste venn. Inneholder utvendig og innvendig leveranse. For støpt betongplate, men kan også leveres med bjelkelag.

Les mer
Ferdig montert utvendig

Ferdig montert utvendig

Vi monterer råbygget og overleverer hytta tett og beskyttet mot vær og vind, klar til innvendig arbeid. Innvendige materialer er også inkludert.

Les mer
Elektroklar hytte

Elektroklar hytte

Ferdig montert bygg utvendig, med innvendig isolasjon og dampsperre montert, samt ferdig stenderverk til innvendige skillevegger – klar for elektroarbeid. Du ordner resten selv!

Les mer
Nøkkelferdig hytte

Nøkkelferdig hytte

Vi gjør hytta klar til innflytting. Alt dere trenger og ønsker er fiks ferdig, enkelt og greit. Priseksempler på nettsiden tar utgangspunkt i en ferdig støpt betongplate og et standard materialvalg.

Les mer
Snekkerferdig hytte

Snekkerferdig hytte

Snekkerferdig byggesett, med snekkerarbeid av utvendige- og utvendige byggematerialer.

Les mer

Hvordan vil du tilpasse hytta?

Når planløsningen er bestemt kan hytta tilpasses din smak, med ulike materialer og tekniske løsninger du finner i vår tilvalgskatalog.

Laster innhold

Motta tilbud

Etter dere har valgt hytte, tilpasninger og ferdigstillelsesgrad, får dere et komplett tilbud fra oss. Tilbudet inneholder en detaljert beskrivelse av hva som inngår i leveransen.

Signering av kontrakt

Ved aksept av tilbud signeres en standardkontrakt. Uansett om du har bestilt byggesett, nøkkelferdig eller noen av de andre ferdigstillelsesgradene våre, er hele vår leveranse samlet i én kontrakt. Dette gir en trygt og ryddig hyttekjøp der ansvaret ikke spres på flere ulike aktører.

Hytta leveres og bygges

Så er alt klart til å sette i gang! Først må plasseringen på tomta avklares, samt at nabovarsel og byggesøknad ordnes. Deretter produseres hytta i vår fabrikk, og leveres i den ferdigstillelsesgraden du har valgt – fra byggesett til nøkkelferdig.

Også denne spennende delen av prosessen har vi forklart på en enkel måte.Gå til Hyttebygging enkelt forklart