Tid sammen siden 1979

Av alle ting man kan ønske seg, er mer tid til å være sammen noe av det vanskeligste å realisere. Det er bare et visst antall minutter som blir gjort tilgjengelig for oss hver dag, og som regel er det langt fra nok. Som hyttebygger har vi i Saltdalshytta ennå ingen formel for hvordan man lager flere minutter og sekunder, men etter å ha bygd over 7000 hytter kan vi likevel si at vi har bidratt til at familier fra hele Norge har fått mer tid sammen, både på hytta og ute i naturen. 

Vi i Saltdalshytta ønsker å gi familier mer tid til å være sammen – i hytter som varer i flere generasjoner fremover. Derfor er hyttene våre basert på tre prinsipper: kvalitet, fleksibilitet og god pris


Kvalitet

Helt fra Saltdalshyttas start i 1979, har vi vært opptatt av å bygge hytter som holder høy kvalitet og som er tilpasset et værhardt Norge. Etter å ha bygd over 6000 hytter både til fjells og ved havet, i alle slags forhold, vet vi hva som skal til for å bygge en kvalitetshytte som varer.

Fleksibilitet

Hyttetiden er dyrebar, og alle bruker den forskjellig. For at dere skal få mest mulig ut av tiden på hytta, har vi gjort det enkelt for dere å tilpasse hyttene våre etter deres behov. Ta en tur innom saltdalshytta.no for å oppleve hvordan hytta kan bli, eller ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat. 

God pris

Vi i Saltdalshytta vil at flest mulig skal kunne realisere hyttedrømmen. Derfor tilbyr vi både ulike hytter og ulike ferdigstillelsesgrader til en pris tilpasset deres lommebok. Bestill nøkkelferdig hytte eller bygg hytta selv - du bestemmer ut fra hva som passer dere og budsjettet best.