Tid sammen siden 1979

Av alle ting man kan ønske seg, er mer tid til å være sammen noe av det vanskeligste å realisere. Det er bare et visst antall minutter som blir gjort tilgjengelig for oss hver dag, og som regel er det langt fra nok. Som hyttebygger har vi i Saltdalshytta ennå ingen formel for hvordan man lager flere minutter og sekunder, men etter å ha bygd over 8000 hytter kan vi likevel si at vi har bidratt til at familier fra hele Norge har fått mer tid sammen, både på hytta og ute i naturen.

Vi i Saltdalshytta ønsker å gi familier mer tid til å være sammen – i hytter som varer i flere generasjoner fremover. Derfor er hyttene våre basert på tre prinsipper: kvalitet, fleksibilitet og god pris


Kvalitet

Helt fra Saltdalshyttas start i 1979, har vi vært opptatt av å bygge hytter som holder høy kvalitet og som er tilpasset et værhardt Norge. Etter å ha bygd over 8000 hytter både til fjells og ved havet, i alle slags forhold, vet vi hva som skal til for å bygge en kvalitetshytte som varer.

Fleksibilitet

Hyttetiden er dyrebar, og alle bruker den forskjellig. For at dere skal få mest mulig ut av tiden på hytta, har vi gjort det enkelt for dere å tilpasse hyttene våre etter deres behov. Ta en tur innom saltdalshytta.no for å oppleve hvordan hytta kan bli, eller ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat. 

God pris

Vi i Saltdalshytta vil at flest mulig skal kunne realisere hyttedrømmen. Derfor tilbyr vi både ulike hytter og ulike ferdigstillelsesgrader til en pris tilpasset deres lommebok. Bestill nøkkelferdig hytte eller bygg hytta selv - du bestemmer ut fra hva som passer dere og budsjettet best.

En del av Mestergruppen

Mestergruppen er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Vårt mål er å være førstevalget for boligbyggere og byggevareforhandlere. 

Mestergruppen eier de norske byggevarekjedene Byggtorget, Byggeriet og XL-BYGG med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus, Nordbohus og Blink Hus med mer enn 300 medlemsbedrifter. Mestergruppen eier videre byggevarekjedene XL-BYGG, Bolist og Järnia i Sverige – med til sammen rundt 280 byggevareutsalg. I tillegg driver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester gjennom Mestergruppen Arkitekter. 

Gruppen har i tillegg til Saltdalshytta også den ledende takstol- og precut-produsenten, Pretre, i sin portefølje. 

Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer. Ferd er et familieeid investeringsselskap som satser på verdiskapende eierskap i virksomheter og finansielle investeringer. Omsetningen til Mestergruppen er på rundt 14.0 milliarder kroner.