Går du som mange andre med en hyttedrøm?
Et godt sted å begynne er å bestille vår hyttekatalog. Den er helt gratis, og den gir deg både inspirasjon og informasjon om hele prosessen fra hyttedrøm til realitet, enten du allerede har en hyttetomt eller ikke.

Alle hyttedrømmer er forskjellige. Derfor finner du et bredt utvalg av hyttemodeller i katalogen, enten du ønsker en hytte på fjellet eller ved sjøen. Vi har lang erfaring med å levere ferdighytter, og sammen finner vi den hytta som dekker dine ønsker og behov.

I hyttekatalogen finner du også inspirasjon og mye nyttig informasjon for deg som drømmer om egen hytte. Våre moderne hytter finnes i flere størrelser, alt fra hytter på 46 kvadratmeter med to soverom, og opp til 146 kvadratmeter med fire soverom. I tillegg finner du mange hytter i mellomsjiktet.

Frihet til å velge

Hyttene leveres i forskjellige ferdigstillelsesgrader, så du kan velge om du vil bygge hele eller deler av hytta selv, eller få levert og montert en nøkkelferdig hytte som du kan flytte rett inn i. Vi leverer også elektroferdige hytter, hvor du selv kan gjøre den siste finishen. Du kan lese mer om de ulike ferdigstillelsesgradene i hyttekatalogen vår.

Uansett om du foretrekker en moderne eller tradisjonell stil, finner du garantert flere modeller du kommer til å like i katalogen.

Hyttekatalogen viser hytter i ulike miljøer og ulike årstider, slik at du enklere kan forestille deg det ferdige resultatet. Du vil også se de samme hyttene med ulike veggfarger og forskjellige taktyper som står i stil med omgivelsene.

Finn inspirasjon i hyttekatalogen

I katalogen vil du også finne inspirerende artikler om interiør og løsninger med fokus på praktisk utnyttelse av arealet – og selvfølgelig trivsel.

Alle våre hyttemodeller er fleksible og kan tilpasses etter dine ønsker og behov. Bestill hyttekatalogen hjem, eller last den ned her på våre nettsider. La deg inspirere, og ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om hyttedrømmen din.

1

Hvordan ønsker du å motta katalogen?