Få tilbud på Grønt Hyttelån eller Grønt Byggelån gjennom vår samarbeidspartner DNB.

Ved kjøp av vår hytteserie Lillebror kan kjøpet finansieres på ulike måter. Gjennom vår samarbeidsavtale med DNB kan du kvalifisere til grønt hyttelån, eventuelt i kombinasjon med grønt byggelån ved behov med ekstra gunstige betingelser.

Hva er grønt hyttelån?

Et grønt hyttelån er for deg som skal kjøpe en energieffektiv hytte - Uansett om du skal kjøpe langs sjøen eller på fjellet. Lånet gir deg DNBs beste rente og muligheter for fleksibel nedbetaling og avdragsfrihet.

Lånet tilbys med sikkerhet i din hytte. Du kan låne inntil 75% av hyttens verdi og din samlede gjeld kan i utgangspunktet ikke være mer enn fem ganger din inntekt. Standard nedbetalingstid er 30 år, men dette kan avtales kortere om ønskelig.

Priseksempel Grønt Hyttelån

Nom. rente fra 4,84%, eff.rente fra 5,02%. Kr 2 000 000 o/25 år. Kostnad kr 1 474 490, totalt kr 3 474 490.

Hva er grønt byggelån?

Et grønt byggelån fungerer som et vanlig byggelån og dekker løpende kostnader i byggeperioden. Utbetalingene følger fremdriften på hytten. Når hytten er ferdig og brukstillatelse er innvilget blir byggelånet omgjort til et hyttelån.

Du betaler rente av den kreditten du har benyttet til enhver tid. I tillegg til renten betaler du en provisjon hvert kvartal. Provisjonen regnes av hele kreditrammen. 

DNB tilbyr to typer lån, grønt hyttelån og grønt byggelån. Disse to lånene gis gjerne i kombinasjon med hverandre. Hva som passer deg best, finner du ut i en uforpliktende samtale med en rådgiver fra DNB. 

Priseksempel Grønt Hyttelån

Nom. rente fra 4,84%, eff.rente fra 5,02%.
Kr 2 000 000 o/25 år.
Kostnad kr 1 474 490, totalt kr 3 474 490.

 Den Grønne Hyttereisen - Hvordan fungerer det? 

  • Du melder din interesse for grønt lån underveis i bestillingsprosessen. Dette avtaler du med din kontakt i Saltdalshytta.
  • En rådgiver i DNB tar kontakt for en uforpliktende samtale for å avdekke behov og mulighet for å få lån og for å finne den beste løsningen for ditt ønske og din situasjon.