HyttetomterNord-norge LØDINGEN - Hyttetomter i fantastiske omgivelser

LØDINGEN - Hyttetomter i fantastiske omgivelser

Vestfjord Panorama ligger på Nes rett utenfor Lødingen. Stedet har en lang militærhistorie og var frem til 2002 en viktig brikke i det norske kystforsvaret. I 2005 kjøpte Nes Utvikling området av Forsvaret. Målsettingen er å skape Nord-Norges mest spennende fritidseiendomsområde.

Hav
Hav
Fisking
Fisking
Sykkel
Sykkel
Turgåing
Turgåing

Lokal informasjon

Kjøretid fra Tromsø:5:00
Kjøretid fra Harstad:1:20
Kjøretid fra Bodø:4:00

Vestfjord Panorama ligger ca. 5 km. sør for Lødingen sentrum med kort avstand til Harstad/Narvik Lufthavn Evenes, Harstad, Sortland, Svolvær og Narvik. Omkring deg er Lofoten, dronningfjellet Møysalen, nasjonalfjellet Stetind, Vestfjorden og Kanstadfjorden. Området er på 3.600 mål med over fem kilometer strandlinje. Her er alt tilrettelagt for moderne fritidsboliger og et aktivt liv. Alt fra golf, fotball, tennis, løping, turgåing, jakt og fiske til noe så eksotisk som spekkhoggersafari og verdens største konsentrasjon av havørn. Det er selvfølgelig etablert båtplasser og det planlegges en kjøkkenhagekoloni.
Med utgangspunkt i Vestfjord Panorama får du unike opplevelser i verdens vakreste omgivelser. Lofoten, Vesterålen og Hålogaland er rikt på naturopplevelser. Området byr på et unikt dyreliv, og rett utenfor døren har du tilgang til flott natur uansett om det er hav eller fjell som virker fristende. Fiske, fjellklatring, hvalsafari, strandliv og mye mer får deg i den stemningen du ønsker.

Tomtekart_oppdatert_web.jpg

Kontakt Salgskontor

Stig Øien
Kontakt selger

Stig Øien

Stig er en av våre mest erfarne hytteselgere og har hjulpet over tusen familier med å realisere hyttedrømmen.

Bestill prospekt

Ønsker du fyldigere informasjon om prosjektet?
Fyll ut skjema så sender vi deg et prospekt.

Checkmark
Jeg ønsker prospekt tilsend på epost

Checkmark
Jeg ønsker å bli kontaktet på telefon