HyttetomterOstlandet BUDOR - Løten - Porten til Hedmarksvidda

BUDOR - Løten - Porten til Hedmarksvidda

Velkommen til Stavtaket Budor. En hyttegrend 1,5 timer fra Oslo med flotte hytter tilpasset hverandre og terrenget rundt. Fire av våre mest populære hyttemodeller. Lik i designuttrykk og oppgradert interiør, men med forskjellig planløsninger og størrelser. Bestill før 1. juli og få hytte ferdig til neste sommer! Begrenset antall

Restaurant
Restaurant
Sykkel
Sykkel
Turgåing
Turgåing
Langrenn
Langrenn

Lokal informasjon

Pris fra:fra 3.620.000,-
Kjøretid fra Oslo:1:30

Budor – porten til Hedmarksvidda!
Med en beliggenhet 1,5 time kjøretid fra Oslo og 1 time fra Gardermoen, har Budor forsterket sin posisjon som et attraktivt utfartssted og hytteområde. Budor er et utmerket sted for langrenn, med over 300 km oppkjørte løyper på Hedmarksvidda. Her finner du skiglede i Norges fineste skiløyper.

Budor Skianlegg er det gøy for små og store. Her kan du trygt la barna boltre seg på ski eller kjelke. Anlegget er et av få med egen kjelkenedfart. Nederst i bakken har vi et koselig, tilrettelagt område hvor hele familien kan kose seg foran grillen eller rundt akebakken med eget transportbånd, spesielt egnet for de aller minste.

Adkomst til Stavtaket:
Det er pr dags dato ikke vei frem til feltet, men det kan lett nåes på ski eller med truger. Når man kommer opp mot skitrekket på hovedveien mot Budor svinger man til venstre i retning Svaenlia. Følg denne vegen en liten kilometer. ca 200 meter forbi Gråspetten er det en parkeringsplass til venstre for vegen. Her kan man parkere. Videre så følger man skisporet ned fra veien i ca 200 meter før man tar til høyre i skispor krysset og følger traseen opp en liten bakke inntil man ser tomteskiltet og de merkede tomtene.

Tomtekart_oppdatert_BUDOR_mai.jpg

Kontakt Salgskontor

Andreas Odden (Hellerudsletta Skjetten)
Kontakt selger

Andreas Odden (Hellerudsletta Skjetten)

Andreas jobber ved vårt kontor på Hellerudsletta, men tilbringer mye av tiden sin i Hallingdal, Budor og Trysil.

Bestill prospekt

Ønsker du fyldigere informasjon om prosjektet?
Fyll ut skjema så sender vi deg et prospekt.

Checkmark
Jeg ønsker prospekt tilsend på epost

Checkmark
Jeg ønsker å bli kontaktet på telefon