HyttetomterOstlandet BUDOR - Løten - Sikre deg tomt og hytte nå!

BUDOR - Løten - Sikre deg tomt og hytte nå!

Velkommen til Stavtaket Budor. En hyttegrend 1,5 timer fra Oslo med flotte hytter tilpasset hverandre og terrenget rundt. Fire av våre mest populære hyttemodeller. Lik i designuttrykk og oppgradert interiør, men med forskjellig planløsninger og størrelser. Lørdag 10. april blir det mulighet for privat befaring med selger på tomtene. Ta kontakt for å gjøre en avtale.

Restaurant
Restaurant
Sykkel
Sykkel
Turgåing
Turgåing
Langrenn
Langrenn

Lokal informasjon

Kjøretid fra Oslo:1:30

Budor – porten til Hedmarksvidda!
Med en beliggenhet 1,5 time kjøretid fra Oslo og 1 time fra Gardermoen, har Budor forsterket sin posisjon som et attraktivt utfartssted og hytteområde. Budor er et utmerket sted for langrenn, med over 300 km oppkjørte løyper på Hedmarksvidda. Her finner du skiglede i Norges fineste skiløyper.

Budor Skianlegg er det gøy for små og store. Her kan du trygt la barna boltre seg på ski eller kjelke. Anlegget er et av få med egen kjelkenedfart. Nederst i bakken har vi et koselig, tilrettelagt område hvor hele familien kan kose seg foran grillen eller rundt akebakken med eget transportbånd, spesielt egnet for de aller minste.

Adkomst til Stavtaket:
Det er pr dags dato ikke vei frem til feltet, men det kan lett nåes på ski eller med truger. Når man kommer opp mot skitrekket på hovedveien mot Budor svinger man til venstre i retning Svaenlia. Følg denne vegen en liten kilometer. ca 200 meter forbi Gråspetten er det en parkeringsplass til venstre for vegen. Her kan man parkere. Videre så følger man skisporet ned fra veien i ca 200 meter før man tar til høyre i skispor krysset og følger traseen opp en liten bakke inntil man ser tomteskiltet og de merkede tomtene.

Tomtekart_oppdatert_BUDOR_1920.jpg

Kontakt Salgskontor

Jean Erik Gaundal (Trondheim/Lillehammer)
Kontakt selger

Jean Erik Gaundal (Trondheim/Lillehammer)

Jean Erik er en erfaren mann i hyttebransjen som har hjulpet mange familier med å realisere hyttedrømmen på Oppdal og i Gudbrandsdalen.

Bestill prospekt

Ønsker du fyldigere informasjon om prosjektet?
Fyll ut skjema så sender vi deg et prospekt.

Checkmark
Jeg ønsker prospekt tilsend på epost

Checkmark
Jeg ønsker å bli kontaktet på telefon