RISØR- Solrike utsiktstomter

Utbyggingstrinn 1 består av 25 høystandard hyttetomter med sør-vest vendt beliggenhet. Tomtene ligger 30 - 120 meter fra strandkanten med panoramautsikt over Skarvann, nær Øysang i Agder.

Hav
Hav
Seiling
Seiling
Fisking
Fisking
Turgåing
Turgåing

Lokal informasjon

Kjøretid fra Arendal:1:20
Kjøretid fra Oslo:2:50

Skarvann er en av de vakreste innsjøene på Sørlandet og nærheten til sjøen med båtplasser og bademuligheter gjør området svært attraktivt. 

Tomtene ligger i terrassert hellende terreng ned mot vannet med meget gode solforhold. De fleste tomtene har sol fra tidlig morgen til ca 22.00 midtsommers. Størrelsen på tomtene varierer fra 600-1200 kvm. Det kan søkes om hytte på inntil 100 m², anneks på 20 m² og bod på 5 m² pr. tomt. I tillegg er det mulig å bygge ut kjeller/underetasje på enkelte tomter. Inkludert i tomteprisen er vei, vann, avløp og strøm. 

Skarvann er et stort og vakkert innlandsvann som byr på fine friluftsopplevelser for både store og små. Vannet er rikt på fisk og det er ideelt for kanopadling. Friluftsinteresserte vil også sette pris på de mange turmulighetene i nærområdet. Det er oppmerkede turstier i vekslende turterreng som byr på fantastisk havutsikt. 

Fra Øysang går MF Øisang, en av Norges eldste bilferger bygd av tre, i fast rutetrafikk til Risør. Risør, Den Hvite By Ved Skagerrak, anses å være en av de eldste trehusbyene i Europa og er kjent for sine små hvite trehus. Det er også gode muligheter for dagstur til Portør med sine glattskurte svaberg og idylliske badeplasser. Har du mer tid til overs, kan reisen fortsette videre til Stabbestad hvor ferge tar deg over til Kragerø og flere kystperler som
Jomfruland og Skåtøy.130445559.jpg

Kontakt Salgskontor

Agnar Jordåen (Arendal)
Kontakt selger

Agnar Jordåen (Arendal)

Agnar jobber som selger for Mesterhus Byggpartnere i Arendal, som er forhandler av Saltdalshytta.

Bestill prospekt

Ønsker du fyldigere informasjon om prosjektet?
Fyll ut skjema så sender vi deg et prospekt.

Checkmark
Jeg ønsker prospekt tilsend på epost

Checkmark
Jeg ønsker å bli kontaktet på telefon