Varm velkomst - med orden og personlig preg

Det første som møter deg og dine gjester på hytta er hallen/gangen. Dette rommet skal være innbydende og hilser dine gjester velkommen samtidig som det har en viktig praktisk funksjon. Det er nemlig ofte like mye om ikke mer sko, jakker og utstyr som skal ha plass i entreen på en hytte som i et hjem.

Ved å bruke litt ekstra tid på planlegning av gang/hall kan du skape et rom med både god stemning og orden. Benytt smarte skap og skuffeløsninger slik at jakker og utsyr har sin faste plass, da blir orden og plass til koselige interiørdetaljer i gangområdet.

Saltdalshytta_Kvitfjell_23_web.jpg
Panel vegg og tak: 20x142mm Furu Herregårdpanel sprekk, Natur, børstet, oljebehandlet: Kongle-Spesial bestilling. Listverk: Furu Tidløs listverkserie, børstet, oljebehandlet: Kongle-Spesial bestilling. Gulv: 20x147mm Heltre Rustic børstet, hardvoksoljet: Kongle-Spesial bestilling. Kjøkken: Sigdal Kjøkken. Glassdør og garderobe: Bakkens Treprodukter

Sittebenker eller puffer tilbyr sittecomfort når sko og annet utstyr skal tas på i en fei, ved å møblere med plassbygde gangmøbler er det lettere å holde orden og samtidig få inn litt varme og lunhet i interiøret. Trekker man sitteputer med stoff i farger som hentes igjen i det generelle interiøret oppnår man «den røde» tråden i hytta og på denne måten blir gangene en del av hele den lune hytteopplevelsen.

Solide og gode materialvalg er viktig. Her skal gulvet tåle mye belastning og må være slitesterkt. Flis og naturstein er å foretrekke i områder der det vil være fuktighet og mye gjennomgang med skotøy på. 

God belysning i gang/hall rommet er viktig. Å kombinere en flott taklampe eller spotter og punktbelysning som bord og vegglamper er en god løsning. Kombinasjonen av ulike lyskilder er viktig i forhold til funksjonalitet og personlig preg i gang/hall. Et gammel bord eller en kommode med en bordlampe og levende lys gir alltid et hyggelig førsteinntrykk. Levende lys gir ethvert rom varme og en lun følelse på hytta.

29.jpg
Panel vegg og tak:13x120mm Furu sprekkpanel, beiset: Saltdalsgrå. Listverk: Furu, beiset: Saltdalsgrå. Skap/sittebenk: Bakkens Treprodukter
30.jpg

Saltdalshytta_Hafjell_18_web.jpg
Panel vegg:13x120mm Furu glatt, beiset: Steingrå. Panel tak:13x120mm Furu glatt, beiset: Saltdalshvit. Listverk: Furu, beiset: Steingrå