Gå til innholdet
SMART G200
SMART G200
SMART G200
0%
SMART G200. Klikk og dra for å rotere hytta.
Aktuelle
saker
Aktivitets-
kalender
Bilder Hytter Video Lås meny Fasader Plan Fullskjerm Full-
skjerm

SMART G200

SMART G200
Dette er vår største og mest innholsdrike SMART-modell.

Hvis du studerer plantegningen ser du at vi her ikke har spart på noe som helst. Rikelig med sengeplasser, store oppholdsrom og en meget elegant ‘spa-avdeling’ med stor sauna er bare noen av stikkordene vi kan nevne. I andre etasje gir en gjennomgående ark loftsstua utsikt i tre himmelretninger.

Utvendig preges hytta av mange smarte og flotte detaljer i fasaden. Legg for eksempel merke til det overbygde inngangspartiet og boden som er koblet til dette.

Denne modellen har vi bygget som visninghytte på Mosetertoppen Hafjell. Se bildeserie og gå inn i hytta med vår VR-løsning

Tekniske data ?BRA = Oppvarmet bruksareal. Arealet av planet som ligger innenfor omsluttende vegger. Inkludert innvendige vegger.

BTA = Bruttoareal. Areal inkludert yttervegger og summet på alle plan.

Mønehøyde er høyde over pilar / inkludert en evt. støpt plate.

BRA: 166,3 m2
BTA: 109,5 m2
Hems: 52,5 m2
Lengde: 17,1 m
Bredde: 13,5 m
Mønehøyde: 5,0 m
BYA: 131,4 m2
Grunnflate: 106,1 m2
Altan areal: 22,9 m2
Antall soverom: 4

Velg byggested:

Priser?Priser gjelder for levering 2018 med nye energikrav for hytter over 70m2. 

Velg fylke for prisberegning


TILPASNINGER
Alle våre modeller kan tilpasses dine ønsker og behov, innenfor de mange mulighetene vårt fleksible system gir. Ta kontakt, så skaper våre selgere og tegnere i samarbeid med deg din egen unike hyttemodell!

Hyttetyper vist på denne siden er tilpasset Teknisk forskrift TEK 10. Alle hytter som det søkes rammetillatelse eller igangsettingstillatelse for etter 01.01.2019 må følge ny teknisk forskrift kalt TEK 17. Den nye forskriften har strengere krav til dagslys. Dette betyr i praksis at noen vinduer må gjøres større, eller for noen hyttetyper må det inn flere vinduer.

Hvis du derfor søker om slik offentlig tillatelse, basert på hyttetypene vist her, etter 01.01.2019 vil endring i den nye forskriften kunne påvirke fasadeuttrykk og  noe endring av pris.

Oppdatert
Velg hytte