Nøkkelferdig hytte

Vi gjør hytta klar til innflytting. Alt dere trenger og ønsker er fiks ferdig, enkelt og greit. Priseksempler på nettsiden tar utgangspunkt i en ferdig støpt betongplate og et standard materialvalg. 


Siden ingen familier er like, er heller ingen av hyttene våre helt like. Ta kontakt med en av våre selgere, og vi hjelper dere med å sy sammen den pakken som passer for akkurat dere.

Last ned vår tilvalgskatalog her. 


Prisene kan variere litt fra byggeplass til byggeplass. Eksakt pris får du ved å ta kontakt med våre selgere i ditt distrikt. Grunnarbeid og betongarbeid kommer i tillegg, men i mange tilfeller kan vi også gi deg pris på grunnarbeid og/eller betongarbeid (fundamentering). Byggestrøm og renovasjon kommer i tillegg, samt eventuelle tilkoblingsavgifter til vann/avløp/strøm og andre tomterelaterte kostnader.

I enkelte deler av landet kan det pr. dags dato være vanskelig for oss å ta hånd om hele prosjektet som en totalentreprise. Prisene vil uansett gi en pekepinn på forventet totalkostnad. Kontakt din selger for å høre om mulighetene i ditt område.