Elektroklar hytte

Vi gjør hytta ferdig utvendig, og gjør i tillegg klart innvendig til at elektriker skal ta over. Det vil si at rominndelingen er ferdig, dampsperre på yttervegger og påforing til det skjulte elanlegget er klart.

  Kort beskrivelse av leveransen

  Montert byggesett m/innvendige materialer, klar for el-installasjon. Vi monterer råbygget, og besørger også isolering av yttervegger og tak, samt montering av reisverk til innvendige skillevegger (rominndeling). Hytta er da klar til at elektrikeren kan gå i gang med el-anlegget. Det følger med en innvendig materialpakke med bl.a. isolasjon, panel og listverk til vegger og tak, m.m. Du kan velge å gjøre resten av tømrerarbeidet selv, eller sette det bort. Du koordinerer selv når elektrikere og rørleggere skal komme inn for å gjøre sitt. Som egen prosjektleder har du fleksibiliteten til å fordele kostnader utover en lengre periode.

  Detaljert leveransebeskrivelse finner du her.

  Hva gjenstår?

  Når elektrikeren har gjort sitt,  gjenstår det å legge gulv, panel og flis, samt vvs-arbeid, montering av trapp og gjennomføring i tak for pipe. Kjøkken og annen innredning er ikke inkludert i denne pakken. Har du tid og lyst til å snekre, kan du velge å gjøre alt eller deler av det resterende innredningsarbeidet selv. Men også uten fysisk egeninnsats, har du som egen prosjektleder fleksibilitet til å fordele kostnader utover en lengre periode. Da styrer du selv når du ønsker å leie inn snekkere, elektrikere og rørleggere for å ferdigstille bygget.

  Denne tilleggspakken inneholder:

  • Isolering av yttervegger og yttertak.
  • Etablere dampsperre i yttervegg/-tak.
  • Påforing av yttervegg/-tak (isolasjon i påforing legges ikke).
  • Sette opp reisverk til innvendige vegger (rominndeling).
  • Montering av bjelkelag til hems (gulvbjelker) på hytter med hems.