HytterLillebror Lillebror 1 - uten vann og strøm

Lillebror 1 - uten vann og strøm

Lillebror 1 hytta er en hyttemodell som er frakoblet – uten vann og strøm. Integrerte solcellepaneler i fasaden sørger for effektiv batterilading, og gir samtidig hytta en pen og ryddig fasade. Hytta kan bygges på stål- eller betongpilarer – et tilvalg som gjør at tomta kan bevares slik den er, og med langt mindre klimautslipp enn hytter med grunnmur.

Tekniske data

Antall soverom:2
Takvinkel:35 grader
Hemsareal:31,4 m2
Mønehøyde:5,4 m
BYA:74,7 m2
Lengde:11,2 m
Bredde:5,8 m
Oppv. BRA hovedplan:57,9 m2
Lillebror kjennetegnes av et minimalistisk og spennende design, noe du merker med en gang du kommer inn. En luftig gang som gir adkomst til begge sider av bygget knytter uteområdene sammen, og skiller samtidig de to soverommene fra hyttas oppholdsrom. Her finner du også en smart trapp som leder opp en hems som kan benyttes til barnelek og overnattingsgjester.

Badet ligger i midten av bygget, og gir adkomst til stua på begge sider – både gjennom kjøkkenet og den praktiske garderoben. I stua gir store vindusflater på alle sider gjennomgående lys og plasserer deg midt i omgivelsene. Her er det høyt under taket og god plass til hyttelivets gleder – for liten og stor.

Planløsningen er lagd med tanke på et enkelt opplegg for vannhåndtering. Kjøkken og bad ligger vegg i vegg, så her ligger alt til rette for et enkelt røropplegg som er enkelt å tappe ned når du forlater hytta vinterstid.

Mer om vår solcelleløsning
Mer om fundamentering

Lillebror kan også kjøpes i en variant som er tilkoblet vann og strøm, noe du kan utforske mer her.

Energibruk

En stor hytte krever selvsagt mer oppvarming enn en som er mer beskjeden i størrelse, så allerede der har Lillebror med sine 58 kvadratmeter et godt utgangspunkt. For å gjøre hytta enda mer strømgjerrig har vi økt tykkelsen på vegger, tak og bjelkelag og fått plass til enda mer isolasjon enn det som er minstekravet. Dette gjør at hytta holder meget godt på varmen, noe som betyr at det går mindre energi til oppvarming.

Les mer om energibruken i hytta her

 

Strøm fra sola
Lillebror finnes i to utgaver. Den ene er tilkoblet strømnettet og kan utstyres med solcellepaneler på taket. Dette kalles populært for «on-grid», men vi syns det er like greit å bruke det norske ordet «tilkoblet». Den andre er ikke tilknyttet strømnettet, men drives av batterier som blir ladet via solcellepaneler på veggen. 

Les mer om solcelle her

 

Grønt hyttelån
Ved kjøp av vår hytteserie Lillebror kan kjøpet finansieres på ulike måter. Gjennom vår samarbeidsavtale med DNB kan du kvalifisere til grønt hyttelån, eventuelt i kombinasjon med grønt byggelån ved behov med ekstra gunstige betingelser.

Les mer om grønt hyttelån her

Plan- og fasadetegning

Hovedplan Lillebror 1 - frakoblet

Hovedplan Lillebror 1 - frakoblet

Hemsplan Lillebror 1 - frakoblet

Hemsplan Lillebror 1 - frakoblet

Gjør hytta unik

Tilpass alt av interiør og eksteriør for å skape en unik hytte som passer deres smak og stil. Vår store tilvalgskatalog gjør at ingen hytter er like.

Loading...
Loading...

Andre Varianter