HytterLillebror Lillebror 1 - uten vann og strøm

Lillebror 1 - uten vann og strøm

Lillebror 1 hytta er en hyttemodell som er frakoblet – uten vann og strøm. Integrerte solcellepaneler i fasaden sørger for effektiv batterilading, og gir samtidig hytta en pen og ryddig fasade. Hytta kan bygges på stål- eller betongpilarer – et tilvalg som gjør at tomta kan bevares slik den er, og med langt mindre klimautslipp enn hytter med grunnmur.

Tekniske data

Antall soverom:2
Takvinkel:35 grader
Oppv. BRA hovedplan:57,9 m2
Hemsareal:31,4 m2
Mønehøyde:5,4 m
Lillebror kjennetegnes av et minimalistisk og spennende design, noe du merker med en gang du kommer inn. En luftig gang som gir adkomst til begge sider av bygget knytter uteområdene sammen, og skiller samtidig de to soverommene fra hyttas oppholdsrom. Her finner du også en smart trapp som leder opp en hems som kan benyttes til barnelek og overnattingsgjester.

Badet ligger i midten av bygget, og gir adkomst til stua på begge sider – både gjennom kjøkkenet og den praktiske garderoben. I stua gir store vindusflater på alle sider gjennomgående lys og plasserer deg midt i omgivelsene. Her er det høyt under taket og god plass til hyttelivets gleder – for liten og stor.

Planløsningen er lagd med tanke på et enkelt opplegg for vannhåndtering. Kjøkken og bad ligger vegg i vegg, så her ligger alt til rette for et enkelt røropplegg som er enkelt å tappe ned når du forlater hytta vinterstid.

Mer om vår solcelleløsning
Mer om fundamentering

Lillebror kan også kjøpes i en variant som er tilkoblet vann og strøm, noe du kan utforske mer her.
 

Plan- og fasadetegning

Hovedplan Lillebror 1 - frakoblet

Hovedplan Lillebror 1 - frakoblet

Hemsplan Lillebror 1 - frakoblet

Hemsplan Lillebror 1 - frakoblet
Loading...
Loading...

Andre Varianter